Libnet.ro
UNICEF

13:16

Tatal din Galati care s-a filmat in timp ce si-a batut copiii a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Antena3 Antena3,
Tatal din Galati care s-a filmat in timp ce si-a batut copiii a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Magistratii Tribunalului Galati au emis joi mandat de arestare preventiva de 30 de zile pentru barbatul care s-a filmat in timp ce isi batea copiii de doi si cinci ani si a trimis filmarea mamei minorilor,. continuă pe Antena3

Tatal violent din Galati, care s-a filmat in timp ce-si lovea copiii, a fost retinut

Tatal violent din Galati, care s-a filmat in timp ce isi lovea cu salbaticie copiii ca sa se razbune pe sotie, a fost retinut pentru 24 de ore. Fetita de cinci ani si fratele ei, de numai doi ani,.

Rasturnare de situatie in cazul barbatului din Galati care s-a filmat in timp ce-si batea copiii de 2 si 5 ani. Ce sustine acum mama micutilor VIDEO

Scene socante s-au derulat marti, 02 aprilie 2019, in satul Fantani din comuna Nicoresti. Un barbat de 41 de ani si-a batut copiii, o fata de 5 ani si un baiat de 2 ani, a filmat totul si apoi a trimis.

Un barbat din Galati si-a batut copiii fara mila si a filmat totul. A recurs la acest gest pentru a se razbuna pe sotie

Un barbat din Galati si-a batut fara mila copiii si a filmat cu telefonul mobil incidentul. Este vorba despre o o fetita de cinci ani si un baiat de doi ani. Dupa ce a filmat bataia, barbatul i-a.

Dezvaluiri socante facute de mama celor doi copii din Galati, batuti cu salbaticie de propriul lor tata: A mai omorat o femeie

Dezvaluiri socante facute de mama celor doi copii din Galati, batuti cu salbaticie de propriul lor tata. Femeia, care locuieste in Marea Britanie, recunoaste ca barbatul era extrem de violent si.

O studenta a murit in urma unei petreceri intr-un club din Galati. O substanta necunoscuta a fost descoperita de medici in corpul ei

Suspiciune de crima la Galati. Victima este din Basarabia si studia la Universitatea Dunarea de Jos. Ea a ajuns la Spitalul Clinic de Urgenta din Galati sambata noaptea, iar in cursul zile de duminica.

Marie Curie, primul spital pentru copii din Romania care va avea heliport

Un heliport va fi construit pe acoperisul Spitalului de Urgenta pentru Copii Marie Curie, au anuntat marti reprezentantii unitatii medicale. Constructia va incepe in toamna acestui an, investitia fiind in valoare de 425. 000 de euro. Marie Curie va deveni, astfel, primul spital pentru copii din Romania care va avea heliport.

Ce mesaj socant posta pe Facebook mama copiilor batuti din Galati, chiar in ziua in care cazul devenea public

In timp ce cazul copiilor sai, batuti cu bestialitate de tata, devenea public, mamaGabriela Popa posta mesaje filosofice pe pagina sa de Facebook. Secretul vietii e sa asculti mai multa.

Incendiu la un depozit de deseuri metalice din Galati

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Galati intervin, marti seara, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un depozit de deseuri metalice aflat in Portul Docuri din Ga.

Ministerul Mediului si-a dat acordul pentru impuscarea ursului din Buzau care a ucis zeci de animale

Ministerul Mediului si-a dat acordul pentru recoltarea ursului care, in ultimele doua saptamani, a ucis cateva zeci de animale din mai multe gospodarii ale unor sate din Buzau. Animalul va fi prins.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.4278 seconds )