Libnet.ro
UNICEF

11:15

Tatal Innei, condamnat la inchisoare pentru uciderea unui barbat in trafic

B1 B1,
Tatal Innei, condamnat la inchisoare pentru uciderea unui barbat in trafic

Georgic Apostoleanu, tatal cantaretei Inna, a fost condamnat la un an si sase luni de inchisoare cu suspendare pentru uciderea unui barbat in trafic, in anul 2009. Potrivit rtv. net, Giorgic Apostoleanu fusese. continuă pe B1

Tatal Innei a fost CONDAMNAT pentru ucidere din culpa.

Tatal Innei a fost condamnat, luni, la inchisoare cu suspendare pentru un accident in urma caruia un om si-a pierdut viata, informeaza rtv. net. Giorgic Apostoleanu, tatal cantarete Inna, si-a primit pedeapsa pentru un accident pe care l-a provocat in 2009, in judetul Constanta, si care s-a soldat cu o victima. Tatal Innei a fost condamnat la un an si sase luni de inchisoare cu suspendare. Decizia a fost luata de magistratii Curtii de Apel Constanta, in urma recursurilor formulate de partile .

Necaz in familia Innei! Tatal ei a fost condamnat la inchisoare!

Georgic Apostoleanu, tatal Innei, a fost condamnat la un an si sase luni de inchisoare cu suspendare. Motivul este accidentul pe care l-a provocat in urma cu trei ani. In accident a murit atunci un om. Continue reading .

Italia: Roman condamnat la 6 luni inchisoare pentru ca a mers cu bicicleta in stare de ebrietate

Un roman va face 6 luni de inchisoare in Italia pentru ca a circulat cu bicicleta, pe un drum public, in stare de ebrietate, transmite Umbria24. it. Romanul de 43 de ani, stabilit in Italia, a fost depistat, .

Carabinierii au tras focuri de arma, in Verona, pentru oprirea unui vehicul in care erau doi ...

Carabinierii italieni au tras focuri de arma, miercuri dimineata, in orasul Verona, pentru a opri un vehicul in care se aflau doi romani, informeaza ziarul Corriere della Sera, in editia online, potrivit Mediafax. Vehiculul suspect refuzase sa opreasca la un control de rutina, in orasul Verona, fortand barajul rutier si incercand sa se indeparteze. Carabinierii au urmarit masina si au deschis focul pentru a o bloca. Au fost trase trei focuri de arma spre rotile vehiculului suspect, iar .

Reteta pentru transformarea unui oras.

Oraselul aradean Chisineu-Cris a cunoscut o transformare profunda in ultimii ani. Chisineu-Cris a depasit de mult imaginea unui orasel prafuit din Campia de Vest. Acum, la Chisineu-Cris functioneaza firme mari, care au creat mii de locuri de munca. Alegerea lui Iosif Matula ca europarlamentar a facut ca despre Chisineu-Cris sa se vorbeasca in Parlamentul European, unde a fost lansata monografia orasului. De cativa ani sunt organizate Targul de Craciun si Zilele Padureniului, care .

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2872 seconds )