Libnet.ro
UNICEF

16:00

Tatal Innei a fost CONDAMNAT pentru ucidere din culpa.

România Liberă România Liberă,
Tatal Innei a fost CONDAMNAT pentru ucidere din culpa.

Tatal Innei a fost condamnat, luni, la inchisoare cu suspendare pentru un accident in urma caruia un om si-a pierdut viata, informeaza rtv. net. Giorgic Apostoleanu, tatal cantarete Inna, si-a primit pedeapsa pentru un accident pe care l-a provocat in 2009, in judetul Constanta, si care s-a soldat cu o victima. Tatal Innei a fost condamnat la un an si sase luni de inchisoare cu suspendare. Decizia a fost luata de magistratii Curtii de Apel Constanta, in urma recursurilor formulate de partile . continuă pe România Liberă

Tatal Innei, condamnat la inchisoare pentru uciderea unui barbat in trafic

Georgic Apostoleanu, tatal cantaretei Inna, a fost condamnat la un an si sase luni de inchisoare cu suspendare pentru uciderea unui barbat in trafic, in anul 2009. Potrivit rtv. net, Giorgic Apostoleanu fusese.

Necaz in familia Innei! Tatal ei a fost condamnat la inchisoare!

Georgic Apostoleanu, tatal Innei, a fost condamnat la un an si sase luni de inchisoare cu suspendare. Motivul este accidentul pe care l-a provocat in urma cu trei ani. In accident a murit atunci un om. Continue reading .

Concertul cantaretei Jennifer Lopez a fost AMANAT pentru 2013 |VIDEO

Concertul pe care Jennifer Lopez urma sa-l sustina pe 14 noiembrie in Pavilionul Central al Complexului Expozitional Romexpo se amana pentru anul viitor. Motivul amanarii mult asteptatului concert al divei latino-pop este suplimentarea de ultima ora a cerintelor tehnice ale turneului european, in special in ceea ce priveste detaliile de scenotehnica. Astfel, cladirea Pavilionului Central [.

Monica Barladeanu, premiata cu Oscarul chinezesc pentru rolul din Francesca

Monica Barladeanu a primit, in China, premiul Golden Rooster pentru cea mai buna actrita straina, echivalentul Oscarului din aceasta tara, pentru rolul din filmul Francesca. Regizorul, scenaristul si producatorul Bobby Paunescu spune ca premiul este unul foarte important: Acest premiu reprezinta o recunoastere extraordinara, mai ales in contextul in care acum pregatim prima coproductie romano-chineza, The Girl Who Knew Too Much - China Film Association - Mandragora Movies - si faptul ca avem acces pe aceasta piata, unde toate studiourile importante vor sa isi faca loc.

Vesti proaste pentru fanii lui Jennifer Lopez: Concertul de la Romexpo a fost amanat pentru anul viitor

Romanii vor trebui sa mai astepte pana o vor vedea in carne si oase pe Jeenifer Lopez. Concertul acesteia, programat pentru 14 noiembrie, la Romexpo, a fost amanat pentru anul viitor. Potrivit unui comunicat.

Concertul cantaretei Jennifer Lopez a fost AMANAT pentru 2013.

Concertul pe care Jennifer Lopez urma sa-l sustina pe 14 noiembrie in Pavilionul Central al Complexului Expozitional Romexpo se amana pentru anul viitor. Motivul amanarii mult asteptatului concert al divei latino-pop este suplimentarea de ultima ora a cerintelor tehnice ale turneului european, in special in ceea ce priveste detaliile de scenotehnica. Astfel, cladirea Pavilionului Central Romexpo, unde a fost programat spectacolul, nu mai corespunde din punct de vedere tehnic cerintelor de .

Ambasadorul Germaniei la Bucuresti: Germania nu a fost partizan pentru sau impotriva unei ...

Germaniaeste unul dintre cei mai importanti parteneri ai Romaniei, atat din punct de vedere politic, cat si comercial. Criza politica din aceasta vara a tensionat relatiile dintre cele doua state. Despre acest subiect si nu numai, am stat de vorba cu Excelenta Sa, domnul Andreas von Mettenheim, ambasadorul Germaniei la Bucuresti. Avand in vedere ca Germania este unul dintre partenerii diplomatici cei mai vechi ai Romaniei, cum considerati ca au evoluat relatiile bilaterale dintre cele doua .

UNEJ a fost amendata pentru incalcarea Legii Concurentei

Consiliul Concurentei a amendat Uniunea Nationala a Executorilor Judecatoresti UNEJ) cu 593. 090 lei pentru incalcarea Legii Concurentei, prin impiedicarea intrarii in profesie, o data cu fixarea unei taxe excesive si discriminatorii si pentru stabilirea unor cheltuieli de executare ilegale.

Suceava: 46 de familii primesc 5 milioane de lei DESPAGUBIRI pentru bunurile din Basarabia si ...

Un numar de 46 de cereri privind acordarea de despagubiri unor familii care si-au pierdut bunurile in urma parasirii fortate a Basarabiei, nordului Bucovinei sau Tinutului Herta au fost aprobate, iar potrivit hotararilor emise de Prefectura Suceava despagubirile totalizeaza aproape 5 milioane de lei, informeaza Mediafax. In sedinta de miercuri a Comisiei judetene Suceava de acordare de despagubiri si compensatii cetatenilor romani au fost analizate 52 de dosare depuse in baza Legii 290/2003, .

Fost agent TSA: Furtul din bagajele pasagerilor este o practica comuna!

Un fost agent american al TSA Administratia de Securitate in Transporturi din SUA), acuzat ca a furat din bagajele pasagerilor bunuri in valoare de peste 800. 000 de dolari, spune ca acest tip de furt reprezinta o.

ştiri din Monden

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2581 seconds )