Libnet.ro
UNICEF

07:30

Tatal lui Leo Messi, dezvaluiri despre transferul la Manchester City! Discuta acum cu oficialii Barcelonei

Playtech Playtech,
Tatal lui Leo Messi, dezvaluiri despre transferul la Manchester City! Discuta acum cu oficialii Barcelonei

Leo Messi are sanse minime sa mai continue la FC Barcelona si in sezonul viitor. Manchester City i-a facut o oferta uriasa, iar fotbalistul pretinde ca poate sa plece din postura de jucator liber de contract. Pe de alta parte, Josep Maria Bartomeu, presedintele catalanilor, spune ca Messi mai are contract pana in 2021. Iar . continuă pe Playtech

Fosta sotie a lui Kamara, dezvaluiri despre perioada cand facea videochat. Cum s-a lasat de meserie

Fostasotiea cantaretuluiKamara, Oana, a facut noi dezvaluiri despre perioada in care facea videochat, transmite Cancan. ro. Reamintim faptul ca la un moment dat, Oana, mama lui Leon,.

Noi dezvaluiri despre divortul momentului din Romania. O vedeta TV spune de ce s-au despartit, de fapt, Alin Oprea si sotia sa

In ultima vreme, tot mai multe informatii apar in spatiul public legate de divortul fostului membru Talisman, Alin Oprea si fosta sa sotie, Laria. Multe dintre ele fiind cu un caracter critic la adresa fostei, aceasta fiind considerata vinovata si de destramarea trupei in care Alin Oprea a ajuns sa fie cunoscut publicului larg. Noi .

Digisport: Blatul secolului intre Leo Messi si Barcelona? A fost o intelegere acolo. Totul a pornit de la el!

Anuntul plecarii lui Lionel Messi de la Barcelona a socat intreaga lume a fotbalului, insa ar putea ca totul sa fie de fapt regizat.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )