Libnet.ro
UNICEF

23:45

Tataru, despre Spitalul Regional de Urgenta Craiova: Din 2027 vom avea un spital de top in toata zona Olteniei

Adevărul Adevărul,
Tataru, despre Spitalul Regional de Urgenta Craiova: Din 2027 vom avea un spital de top in toata zona Olteniei

Nelu Tataru a afirmat, intrebat despre stadiul actiunilor privind Spitalul Regional de Urgenta din Craiova ,ca suntem in linie dreapta. Ministrul Sanatatii a explicat ca de anul viitor vom avea toate etapele de parcurs, iar din 2027 urmeaza sa avem un spital de top in toata zona Olteniei. El a adaugat ca actualul Spital Judetean de Urgenta Craiova va fi relocat in viitorul spital regional. continuă pe Adevărul

Nelu Tataru, despre pacientii infectati cu COVID-19: Noi nu suntem dumnezei. Aceasta pandemie nu se transeaza in spital

Ministrul Sanatatii a vorbit in cursul zilei de ieri despre situatia Romaniei in contextul actual. Din pacate, tara noastra se afla abia la primul val de COVID-19, neavand o situatie clara a ceea ce va urma. Nelu Tataru trage un semnal de alarma cu privire la pacientii internati la ATI si promite ca medicii vor .

Tataru, despre adeverintele necesare la inceputul scolii: Prioritare sunt cele pentru copiii cu boli cronice

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat, referitor la adeverintele medicale necesare la inceputul noului an scolar, ca prioritara este eliberarea adeverintelor pentru elevii cu patologii cronice, pentru ca acestia sa poata opta in timp util pentru invatamant online sau prezenta fizica la scoala.

O ieseanca de 24 de ani, manager la Spitalul de Urgenta. Cum a fost posibil si cum arata tanara

Ministerul Sanatatii a angajat o cantareata fotomodel sa se ocupe de gestionarea Spitalelor Regionale. La numai 24 de ani, Codruta Elena Filip a fost angajata fara a da concurs pe functia de consilier debutant la Directia Monitorizare, Implementare Spitale Regionale din minister. O ieseanca de 24 de ani, manager la Spitalul de Urgenta Astfel, Codruta .

Nelu Tataru a ajuns de rasul medicilor din Romania! Toti doctorii fac misto de el acum

Nelu Tataru, actualul Ministrul al Sanatatii, se afla intr-un moment dificil de imagine. Totul a plecat de la informatiile aparute in presa, referitoare la una din angajatele ministerului. Majoritatea Medicilor din Romania l-au cam luat in ras. Nelu Tataru a ajuns de rasul medicilor din Romania Romania anului 2020 nu s-a debarasat de angajarile unor .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2816 seconds )