Libnet.ro
UNICEF

05:45

Tataru sustine ca in toate spitalele din Bucuresti sunt locuri pentru pacientii cu COVID-19: Gestionarea locurilor si a pacientilor revine medicului curant Speram sa mentinem cazurile noi la 2.000

Hotnews Hotnews,
 Tataru sustine ca in toate spitalele din Bucuresti sunt locuri pentru pacientii cu COVID-19: Gestionarea locurilor si a pacientilor revine medicului curant Speram sa mentinem cazurile noi la 2.000

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, spune ca ne aflam in cea de a doua faza a primului val al pandemiei de coronavirus si ca spera ca aceasta crestere a numarului zilnic de imbolnaviri sa poata fi mentinuta la 2. 000 si, daca sunt respectate masurile de protectie, sa scada apoi la 1. El mai sustine ca sunt locuri in spitalele din Bucuresti pentru pacientii COVID-19, precizand ca 176 de bolnavi sunt intubati la Terapie Intensiva. continuă pe Hotnews

Situatie ingrijoratoare in spitalele din Bucuresti. Cate locuri mai sunt disponibile pentru pacintii diagnosticati cu COVID-19

O situatie dificila a aparut in unitatile medicale, dedicate pacientilor infectati cu SARS-CoV-2. Locurile din Capitala sunt din ce in ce mai putine, iar sectiile ATI ar fi pline, dupa cum informeaza.

Spitalele COVID din Bucuresti nu mai au locuri libere pentru pacienti!

Spitalele COVID din Bucuresti au ramas fara locuri libere pentru pacienti. Este o situatie in premiera, de la izbucnirea pandemiei de coronavirus.

Cele mai spectaculoase proiecte propuse de noii primari de sector din Bucuresti

Noii primari ai Sectoarelor din Bucuresti sunt Clotilde Armand, Radu Mihaiu, Robert Negoita, Daniel Baluta, Cristian Popescu Piedone si Ciprian Ciucu, potrivit numaratorii finalizate. Dincolo de reabilitarea blocurilor, amenajarea unor noi locuri de parcare si plantarea a zeci de mii de copaci, in campania electorala acestia au promis cateva proiecte spectaculoase care, daca se vor realiza, vor schimba fata orasului: o promenada de 44 km in jurul salbei de lacuri din Sectorul 1, cu piste de biciclete, plaje si baze sportive, amenajarea malurilor de lac din Sectorul 2, pasaj subteran pe sub bd. Unirii, cresterea cu 20% a spatiului verde din Sectorul 4 si extinderea parcului Drumul Taberei.

in toate spitalele sunt locuri libere pentru Covid, sustine ministrul Tataru

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, joi, ca in toate spitalele sunt locuri pentru Covid.

Ce proiecte noi propun primarii de sector din Bucuresti. Cristian Popescu Piedone e cel mai nepregatit

Noii primari ai Sectoarelor din Bucuresti, in urma alegerilor locale 2020, sunt Clotide Armand, Radu Mihaiu, Robert Negoita, Daniel Baluta, Cristian Popescu si Ciprian Ciucum, conform numaratorii finalizate. in afara de reabilitarea blocurilor, amenajarea unor noi locuri de parcare si plantarea a zeci de mii de copaci, in campania electorala, ei au promis cateva proiecte .

Situatie fara precedent in spitalele din Capitala! Autoritatile, in alerta!

Situatie fara precedent in spitalele din Capitala care ingrijesc pacienti cu noul Covid: locurile in ATI s-au epuizat. Autoritatile vor sa includa si alte spitale din Capitala pentru tratamentul pacientilor cu Covid 19.

Gabriela Firea, despre prapadul din Bucuresti dupa castigarea alegerilor de catre Nicusor Dan: factura la intretinere se va dubla

Gabriela Firea se arata extrem de suparata si de neindreptatita dupa rezultatele exit-poll, in care Nicusor Dan ar avea toate sansele sa preia conducerea Primariei Capitalei. Actualul edil explica cum a fost asociata cu toate figurile politice negative care au condus tara, fara ca ea sa aiba nicio legatura cu acestea. Gabriela Firea, asociata cu .

Cine sunt primarii din Bucuresti. Ce prietenii politice si ce averi au ei

Ieri, 27 septembrie, au avut loc alegerile locale iar locuitorii Capitalei si-au ales primarul general, primarii de sectori si consilierii. Asa cum era de asteptat, toata lumea vrea sa stie cine sunt primarii din Bucuresti si ce averi au ei! Cine sunt primarii din Bucuresti si averile lor Marea batalie a alegerilor locale 2020 s-a .

Andra, jignita grav de mamici! Ce a indraznit sa ii faca fiicei sale a scos toate femeile din minti

Andra a postat o imagine cu fiica ei pe Facebook care le-a deranjat foarte tare pe mamici. Artista a machiat-o si a coafat-o pe fetita astfel incat sa para ca un adevarat rock star. insa rezultatul nu a fost deloc pe placul internautilor, care au taxat-o grav pe Andra, pe retelele de socializare. Andra, jignita .

Noua scoli din Bucuresti intra in scenariul rosu

Noua institutii de invatamant din Bucuresti, intre care patru licee, au trecut in scenariul rosu, di.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )