Libnet.ro
UNICEF

10:00

Taxa covid: Cat platesc romanii in plus la stomatolog din cauza crizei medicale

Antena3 Antena3,
Taxa covid: Cat platesc romanii in plus la stomatolog din cauza crizei medicale

In ultima perioada, s-a discutat despre introducerea unei taxe covid, ca sa mai reduca din impactul financiar al perioadei de izolare asupra diferitelor afaceri. continuă pe Antena3

Travelminit.ro: Cat platesc romanii pentru o vacanta in tara, dupa redeschiderea hotelurilor

Marele semn de intrebare al redeschiderii hotelurilor si repornirii turismului intern a fost evolutia preturilor la cazare. Micsorarea sezonului de vara, masurile suplimentare de igienizare si distantare sociala sunt elemente ce au incurajat opinia publica in directia estimarii cresterilor de pret la cazare. Pretul unei nopti de cazare la hoteluri si pensiunile din tara nu s-a modificat semnificativ si nu a fost impactat pentru moment de lipsa de activitate din ultimile 3 luni, conform unei analize a preturilor hotelurilor si pensiunilor din Romania realizata de platforma de rezervari Traveminit. ro.

Cat platesc romanii pentru o vacanta in Romania, dupa redeschiderea hotelurilor

Marele semn de intrebare al redeschiderii hotelurilor si repornirii turismului intern a fost evolutia preturilor la cazare. Micsorarea sezonului de vara, masurile suplimentare de igienizare si distantare sociala sunt elemente ce au incurajat opinia publica in directia estimarii cresterilor de pret la cazare.

Taxa covid, in Romania: cat platesti in plus la stomatolog din cauza crizei medicale

Un numar semnificativ de cabinete stomatologice din Romania isi recupereaza pierderile din timpul pandemiei prin introducerea taxei covid. Din pacate, s-ar putea s-o vezi abia pe nota de.

Stau in carantina romanii care sosesc din Spania? Dar cei care pleaca in Spania? Raspunsul autoritatilor

Ambasada Romaniei in Spania vine cu precizari pentru romanii care calatoresc indinspre Spania, privind masurile de autoizolare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2255 seconds )