Libnet.ro
UNICEF

01:05

Taxele locale pot creste cu pana la o treime anul viitor.

România Liberă România Liberă,
Taxele locale pot creste cu pana la o treime anul viitor.

Guvernul a aprobat ieri majorarea limitei maxime a taxelor locale cu 16%. Legea permite depasirea acestei limite cu 20%, deci e posibil sa vedem in unele localitati taxe majorate si cu 39% fata de actualul nivel. Guvernul a avizat majorarea taxelor si impozitelor locale pentru anul viitor cu pana la 16,05%, dupa ce o initiativa similara fusese respinsa de Guvernul Victor Ponta in urma cu doua luni. Deoarece administratiile locale au libertatea de a majora sau micsora la randul lor nivelul . continuă pe România Liberă

Guvernul a aprobat CRESTEREA taxelor si impozitelor locale pentru anul viitor. Vezi cu cat.

Guvernul a avizat majorarea taxelor si impozitelor locale pentru anul viitor, cu pana la 16,05%, au declarat surse oficiale, potrivit Mediafax. In luna octombrie, Ministerul Finantelor a publicat un proiect de hotarare privind actualizarea taxelor si impozitelor locale cu rata inflatiei pe ultimii trei ani, respectiv majorarea acestora cu 16,05%, reluand in mare parte prevederile unui proiect de ordonanta publicat de minister in luna martie, dar care nu a ajuns sa fie aprobat in .

Ponta: Nu public HG privind taxele locale pana nu se intelege ca Guvernul nu obliga la ...

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca nu va publica HG privind actualizarea taxelor locale cu inflatia pana nu se va intelege foarte clar ca Guvernul nu mareste aceste taxe, iar actualizarea cu rata inflatiei se poate face doar de catre autoritatile locale, daca doresc, informeaza Mediafax. Azi in sedinta de Guvern a revenit acea Hotarare promovata de Guvernul Ungureanu, in conformitate cu legea, o Hotarare de Guvern care da voie, conform legii, conform tuturor legilor privind .

3 din 4 lideri din business anunta afaceri in crestere pentru anul viitor

Fundatia Romanian Business Leaders arata ca, dupa ani de scadere, 80 de lideri romani din business spera intr-o usoara crestere a cifrei de afaceri, a numarului de angajati si a nivelului salariilor in 2013, in ciuda previziunilor macroeconomice pentru anul viitor, care sunt mult mai rezervate, conform unui comunicat remis redactiei.

Marian Sarbu, CSSPP: Activele fondurilor de pensii - 3 miliarde de euro, anul viitor

Fondurile de pensii, printre cei mai importanti investitori in Societatile de Investitii Financiare * Oferta de investitii la Bursa de Valori Bucuresti BVB) este limitata * Fondurile de pensii, foarte active la tranzactionare pe actiunile BRD, Transelectrica, Compa, Romcarbon si NEPI Activele gestionate de fondurile de pensii de pe Pilonul II si Pilonul III vor ajunge, anul viitor, la circa 13 miliarde de lei circa 3 miliarde de euro), iar la finele acestui an vor atinge nivelul de 10 miliarde de lei, estimeaza Marian Sarbu, presedintele Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private CSSPP).

Ponta: Autoritatile locale decid nivelul taxelor - le pot reduce cu 4% sau creste pana la 36%.

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri, ca Guvernul nu face decat sa comunice rata cumulata a inflatiei autoritatilor locale, insa nu poate decide nivelul taxelor, acesta fiind atributul consiliilor locale, care pot reduce taxele cu 4% sau le pot majora cu maximum 36%, potrivit Mediafax. Premierul a fost intrebat de ce sunt majorate taxele de catre Guvern. Ponta a explicat ca Guvernul instiinteaza autoritatile locale care este rata cumulata a inflatiei pe trei ani, in care au dreptul .

Business report: Cati euro sunt trecuti pe factura unei eventuale crize politice?; Nicio solutie pentru dezastrul POSDRU; Marian Sarbu, CSSPP: Activele fondurilor de pensii - 3 miliarde de euro, anul viitor; Unde se va duce cursul leului dupa alegerile di

Sfaturi de care orice sofer ar trebui sa tina cont iarna. Iarna si-a intrat in drepturi in anumite zone din tara, iar daca esti sofer si vrei sa pleci la drum, in afara de. Romanii se pot angaja in UE pe un salariu de 45. 000 de euro. Afla cum poti aplica. Romanii se pot angaja, in perioada urmatoare, ca muncitori in.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )