Libnet.ro
UNICEF

16:45

Taxify, rivalul Uber, devine unicorn dupa atragerea unei investitii de 175 milioane de dolari

Adevărul Adevărul,
Taxify, rivalul Uber, devine unicorn dupa atragerea unei investitii de 175 milioane de dolari

Start-up-ul european Taxify, principalul rival al Uber pe segmentul de ridesharing, a fost catapultat in legiunea unicornilor, ajungand la o valoare de 1 miliard de dolari dupa ce a primit o investitie de 175 milioane dolari de la un grup de finantatori condus de Daimler, scriu Buloomberg si TechCrunch. continuă pe Adevărul

Taxify, rivalul lui Uber n Bucuresti, a primit o investitie de 175 milioane de dolari si a devenit unicorn

Startupul estonian Taxify, principalul concurent al lui Uber pe segmentul de transport in sistem de ridesharing in Romania, a primit o noua investitie, de 175 de milioane de dolari, a scris marti TechCrunch. com. Astfel, firma estoniana a ajuns sa fie evaluata la 1 miliard de dolari, ceea ce o propulseaza in clubul restrans al unicornilor europeni.

Banii care au transformat rivalul Uber intr-o companie de un miliard

Taxify, principalul rival al Uber in Romania, a primit o finantare de 175 milioane de dolari care a ridicat valoarea totala a companiei la un miliard de dolari. Investitia a fost facuta de Daimler, gigantul auto german care, printre altele, detine Mercedes-Benz si aplicatia mytaxi. De asemenea, finantarea a implicat alti investitori, precum fondul european [].

Istoricul Madalin Hodor a fost suspendat de CNSAS dupa publicarea unei liste cu colaboratori ai fostei Securitati

IstoriculUI Madalin Hodor i-a fost suspendata acreditarea ca cercetator de catre CNSAS si este cercetat disciplinar pentru publicarea unei liste de persoane pe care le-a prezentat drept colaboratori ai fostei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )