Libnet.ro
UNICEF

19:45

Un taximetrist din Botosani a murit dupa ce a intrat intr-un microbuz de transport persoane. Trei calatori au fost raniti

Hotnews Hotnews,
 Un taximetrist din Botosani a murit dupa ce a intrat intr-un microbuz de transport persoane. Trei calatori au fost raniti

Un taximetrist din municipiul Botosani a murit, duminica dupa-amiaza, dupa ce a intrat cu masina de serviciu intr-un microbuz de transport persoane, accident soldat si cu ranirea a trei calatori, relateaza News. ro. In urma primelor cercetari, politistii au stabilit ca taximetristul circula cu viteza. continuă pe Hotnews

Accident in Capitala. Un taximetrist a murit, dupa ce a intrat cu masina intr-un microbuz

Un taximetrist in varsta de 35 de ani a murit, duminica, intr-un accident care a avut loc in Capitala, dupa ce a pierdut controlul asupra volanului si a intrat intr-un microbuz.

Un barbat din Botosani a murit si a inviat dupa trei zile! Familia se pregatea de inmormantare

Corpul medical din judetul Botosani de la Serviciul Judetean de Ambulanta au avut parte de un caz cel putin aparte. in urma unui apel, acestia s-au prezentat la adresa, iar ei au constatat ca barbatul.

A murit dupa ce a consumat un numar record de calorii! Nici medicilor nu le-a venit sa creada!

Obezitatea morbida aduce moartea. Este si cazul unei femei, cele mai grase din Marea Britanie, care a murit dupa ce a consumat 6. 000 de calorii zi de zi. Brenda Flanagan Dabies nu se putea opri din.

O doctorita a murit dupa ce a fost impuscata de tatal vitreg

O doctorita a murit, dupa ce tatal sau vitreg a tras cinci focuri de arma asupra ei, potrivitbfmtv. com Incidentul a avut loc in oraselul francez Colmar, considerat a fifoarte linistit. At.

Beijingul respinge criticile din afara tarii dupa moartea disidentului Liu Xiaobo: China este un stat de drept

Beijingul a respins, vineri, vineri, valul de critici din afara tarii dupa moartea disidentului Liu Xiaobo, laureat al Premiului Nobel pentru Pace in 2010. Beijingul a tinut sa sublinieze ca China este un stat de drept, potrivit AFP.

SFARSIT CRUNT pentru un taximetrist in Botosani: A intrat cu masina intr-un microbuz cu 13 pasageri

Un taximetrist in varsta de 35 de ani si-a pierdut viata duminica intr-un accident din Botosani, potrivit Agerpres. Taximetristul a pierdut controlul asupra volanului intr-un sens.

Femeia din Vaslui, care a intrat in coma la 15 minute dupa ce a fost externata, a murit

Femeia din Vaslui, care a intrat in coma la 15 minute dupa ce a fost externata, a murit. Elena Iordan a suferit un atac cerebral in statia de autobuz, dupa ce medicii au externat-o pe motiv ca era doar.

Cascadorul John Bernecker a murit dupa ce se ranise grav in timpul filmarilor pentru al optulea sezon al serialului The Walking Dead

Cascadorul John Bernecker, care a suferit miercuri o lovitura grava la cap in timpul filmarilor pentru cel de-al optulea sezon al serialului The Walking Dead, a murit, scrie News. ro, citand The Hollywood Reporter. Un medic legist din comitatul Coweta din statul american Georgia a confirmat ca John Bernecker a intrat moarte cerebrala miercuri seara. In noaptea dintre 13 si 14 iulie, cascadorul ar fi fost deconectat de la aparatul care ii asigura respiratie artificiala.

Un taximetrist din Timis a fost retinut, joi, pentru furtul unui telefon mobil al clientului

Un sofer de taxi a fost retinut pentru 24 de ore, dupa ce politistii din Timis l-au depistat ca fiind suspect in cazul furtului unui telefon mobil de la un client, au informat joi reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Timis.

Un detinut din Botosani a ucis cu scaunul de fier un barbat din infirmerie (FOTO)

Pentru Cozma, un detinut transferat in acest an de la Penitenciarul Botosani la cel din Iasi este autorul unei crime, omorandu-ti colegul de celula cu ajutorul unui scaun de fier,.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )