Libnet.ro
UNICEF

07:45

Un taximetrist din Timis a fost retinut, joi, pentru furtul unui telefon mobil al clientului

România Liberă România Liberă,
Un taximetrist din Timis a fost retinut, joi, pentru furtul unui telefon mobil al clientului

Un sofer de taxi a fost retinut pentru 24 de ore, dupa ce politistii din Timis l-au depistat ca fiind suspect in cazul furtului unui telefon mobil de la un client, au informat joi reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Timis. continuă pe România Liberă

Incendiu cu pericol de explozie, la o fabrica din Timis. 400 de persoane au fost evacuate

Patru sute de persoane au fost evacuate, joi, iar una a avut un atac de panica si a necesitat ingrijiri medicale, dupa ce un incendiu a izbucnit la atelierul mecanic al unei fabrici din orasul Sannicolau Mare, judetul Timis.

Tanar din Timis anchetat pentru ca a folosit identitatea fratelui sau. Ce voia sa faca

Un tanar, in varsta de 28 de ani, din Timis, a folosit identitatea fratelui sau, atunci cand a vrut sa iasa din tara. Falsul a fost descoperit, miercuri seara, de politistii de.

INCIDENTE la manifestatiile din Capitala: Un protestatar a fost RETINUT (VIDEO)

Noi proteste au avut loc duminica seara in Piata Victoriei din Capitala. Sute de oameni s-au strans in fata Guvernului pentru a sustine justitia. Manifestatia s-a desfasurat sub sloganul.

UPDATE FOTO Un liceu din Suceava cere elevilor taxa pentru eliberarea diplomei de Bacalaureat. Mai mult, taie si chitante, desi eliberarea actului este gratuita, conform ministrului Educatiei. Liviu Pop: A fost o decizie a Consiliului de Administratie al

Un liceu din Suceava le cere absolventilor claselor a XII-a taxa pentru eliberarea diplomei de Bacalaureat, desi ministrul Educatiei, Liviu Pop, sustine caeducatia este gratuita conform Constitutiei. Mai mult decat atat, potrivit elevilor cuantumul difera de la un caz la altul. Ministrul Educatiei, Liviu Pop, sustine, dupa verificare, ca taxa a fost decisa la nivelul Consiliului de Administratie, desi in Legea Educatiei Nationale nu este prevazuta perceperea unei astfel de taxe. In ceea ce priveste, eventualele masuri cu privire la caz, oficialul a spus ca asteapta finalizarea investigatiilor.

Seful diplomatiei romane, Teodor Melescanu: Rezolvarea conflictului din Transnistria este o prioritate pentru noi

Seful diplomatiei romane, Teodor Melescanu, a declarat, in cadrul unei reuniuni a ministrilor de Externe din statele participante la OSCE, ca rezolvarea conflictului din Transnistria ramane o prioritate pentru statul roman, potrivit unui comunicat transmis de MAE.

FOTO Un liceu din Suceava cere elevilor taxa pentru eliberarea diplomei de Bacalaureat. Mai mult, taie si chitante, desi eliberarea actului este gratuita, conform ministrului Educatiei. Liviu Pop: Voi verifica

Un liceu din Suceava le cere absolventilor claselor a XII-a taxa pentru eliberarea diplomei de Bacalaureat, desi ministrul Educatiei, Liviu Pop, sustine caeducatia este gratuita conform Constitutiei. Mai mult decat atat, potrivit elevilor cuantumul difera de la un caz la altul. Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a cerut verificare a informatiei si daca este un caz izolat sau o situatie generalizata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )