Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tanar din Timis anchetat pentru ca a folosit identitatea fratelui sau. Ce voia sa faca

Antena3 Antena3,
Tanar din Timis anchetat pentru ca a folosit identitatea fratelui sau. Ce voia sa faca

Un tanar, in varsta de 28 de ani, din Timis, a folosit identitatea fratelui sau, atunci cand a vrut sa iasa din tara. Falsul a fost descoperit, miercuri seara, de politistii de. continuă pe Antena3

Un taximetrist din Timis a fost retinut, joi, pentru furtul unui telefon mobil al clientului

Un sofer de taxi a fost retinut pentru 24 de ore, dupa ce politistii din Timis l-au depistat ca fiind suspect in cazul furtului unui telefon mobil de la un client, au informat joi reprezentantii Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Timis.

Incendiu cu pericol de explozie, la o fabrica din Timis. 400 de persoane au fost evacuate

Patru sute de persoane au fost evacuate, joi, iar una a avut un atac de panica si a necesitat ingrijiri medicale, dupa ce un incendiu a izbucnit la atelierul mecanic al unei fabrici din orasul Sannicolau Mare, judetul Timis.

Ciudateniile pietei muncii romanesti. Mama e pe locul al doilea in privinta sfaturilor de care tinerii tin cont cand isi aleg primul job. Profesorii nu apar in top 5 sfatuitori/ Un tanar din doi e convins ca robotizarea si digitalizarea nu il va afecta

Unul din doi tineri e convins ca robotizarea si digitalizarea nu ii va afecta job-ul actual si doar unul din 10 considera ca noile tehnologii ii va schimba radical specializarea, se arata in studiul Generatiile urbane: cat ne costa increderea angajatilor?, lansat miercuri de EY. Studiul, extrem de stufos, a mai luat in calcul echilibrul dintre viata personala si cea profesionala, nivelul de compensatie, munca peste program si efectele digitalizarii pentru salariati. Cei mai multi respondenti spun ca au doar o oarecare incredere in angajator, in timp ce 23% au foarte putina incredere sau nu au deloc. Comparativ cu rezultatele globale, doar japonezii au mai putina incredere in angajatori decat romanii.

Predicatorul Fethullah Gulen a afirmat ca nu are de gand sa fuga din Statele Unite pentru a evita o posibila extradare in Turcia

Clericul Fethullah Gulen a afirmat, miercuri dimineata, ca nu planuieste sa fuga din Statele Unite si ca va accepta o posibila decizie de extradare, daca Washington va accepta cererea formulata de Ankara.

Tenismenul cu cel mai rapid serviciu din lume, ofertat pentru a TRANTI un meci in luna iunie! Cum a raspuns SPORTIVUL

Sam Groth,tenismenul care detine recordul pentrucel mai rapid serviciu din lume263 km/h, reusit in 2012, intr-un Challenger la Busan, in Coreea de Sud), a marturisit intr-un.

Faze tari:Fenomen bizar in natura: mai multi pesti masculi au inceput sa depuna icre; Noul proiect Google se foloseste de energia din gazonul tau pentru a-ti incalzi casa; Parada de sani la cea mai cunoscuta sarbatoare spaniola

Misiune mai putin obisnuita pentru cativa lucratori de la salubritate! Ce au cautat prin gunoaie, aproape 2 zile. Misiune mai putin obisnuita pentru. Parada de sani la cea mai cunoscuta sarbatoare spaniola. Veselie mare, vinul a curs in valuri si fetele si-au etalat sanii goi, recent, la deschiderea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2211 seconds )