Libnet.ro
UNICEF

21:01

Taylor Momsen, goala complet in cel mai nou videoclip

Antena3 Antena3,
Taylor Momsen, goala complet in cel mai nou videoclip

Orice pentru a iesi in evidenta. Taylor Momsen a renuntat din nou la hainute, dar nu pentru vreun episod. continuă pe Antena3

Numb, cel mai nou videoclip Usher |VIDEO

Dupa ce ne-a prezentat un teaser,Usher a lansat videoclipul celui mai nou single, Numb extrasa de pe cel de-al saptelea album de studio, Looking 4 Myself. Clipul piesei Numb incepe cu o scena dintr-un spital, in care Usher sta langa o persoana intinsa pe pat si conectata la aparate. Dupa urmeaza mai multe scene din [.

Jenny Humphrey din Gossip Girl socheaza din nou! Apare goala intr-un clip al trupei sale!

Taylor Momsen este o adolescenta rebela, care dupa ce a cunoscut succesul prin rolul luin Jenny Humphrey din Gossip Girl isi doreste acum o cariera muzicala. Taylor a parasit serialul pentru a-si face propria ei trupa rock, The Pretty Reckless, iar acum apare intr-un clip complet goala. Continue reading .

Andreea Balan lanseaza miercuri un nou videoclip!

Andreea Balan se pregateste de lansarea unui nou videoclip ce va avea premiera miercuri seara pe pagina sa oficiala de Facebook, insa pana la aparitia clipului avem cateva poze HOT de la filmari! Andreea Balan se reinventeaza cu o imagine noua, un single si un videoclip nou, diferit fata de ce a facut pana acum.

Germanii lanseaza txtr beagle, cel mai mic, usor si ieftin e-reader

Piata ebook-urilor va fi revolutionata de lansarea spre sfarsitul acestei luni a unui e-reader, txtr beagle, despre care se spune ca ar fi cel mai mic, cel mai usor si cel mai ieftin dispozitiv de acest.

Grupul CEZ: Parcul EOLIAN din Romania este CEL MAI MARE din Europa.

Parcul eolian din Romania este cel mai mare din Europa, cu o capacitate record de 540 MW, dupa ce o noua turbina eoliana a fosta conectata joi la retea, potrivit unui comunicat de presa al grupului de utilitati ceh CEZ difuzat de CTK, informeaza Agerpres. Parcul eolian este cel mai mare proiect din lume, in afara de cel din SUA, a declarat CEO-ul grupului de utilitati ceh CEZ, Daniel Benes. Grupul CEZ a cumparat in 2008 proiectul pentru construirea parcului eolian de la Fantanele-Cogealac, .

Aurul ofera placeri...in dormitor. Cel mai scump vibrator din lume te face sa uiti de partener

Cel mai scump vibrator din lume este produs de LELO si costa nu mai putin de 15. 000 de dolari bucata. Vibratorul LELO Inez Gold face parte din colectia LELO Luxe si este destinat femeilor unice, conform descrierii.

A fost cel mai sexy barbat de la Hollywood. il mai recunosti?

Matthew McConaughey continua sa piarda din greutate, desi ultima oara cand a fost fotografiat era foarte slab. Acesta a primit in trecut titlul de cel mai sexy barbat din lume, informeaza.

Randamentul obligatiunilor Greciei pe 10 ani a scazut la cel mai redus nivel dupa august 2011.

Randamentul obligatiunilor Greciei pe termen de 10 ani a scazut luni la 17,4%, cel mai redus nivel dupa august 2011, datorita sperantelor investitorilor ca tara va putea sa evite iesirea din zona euro si a asteptarilor ca zona euro sa prelungeasca termenul de rambursare a ajutorului, potrivit Mediafax. Ministrul suedez de Finante a declarat recent ca este probabil ca Grecia sa paraseasca zona euro in urmatoarele sase luni, dar afirmatia a fost contrazisa de omologul sau german Wolfgang .

IMAGINI ISTORICE din timpul razboiului care a ucis 3% din populatia lumii. 70 de milioane de oameni au murit in cel mai mare conflict din istoria omenirii

Al Doilea Razboi Mondial este considerat cel mai mare si mai ucigator conflict armat din istoria omenirii. A fost prima oara cand un numar de descoperiri tehnice noi, incluzand bomba atomica, au fost folosite.

Top 10 companii care au scazut cel mai mult in valoare in 2012: Yahoo, Nokia si Dell, printre companiile care au inregistrat cele mai slabe performante

Conform unei statistici publicata de Interbrand, companie de consultanta din SUA, printre brandurile care au pierdut cel mai mult din valoare in 2012 se regasesc Dell, Yahoo, Nokia si Blackbarry. Potrivit unei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2387 seconds )