Libnet.ro
UNICEF

08:15

Taylor Swift, cel mai bine platit artist al anului 2014! Vezi aici cine se mai afla in top 10 in clasamentul realizat de Billboard!

Devorator Monden Devorator Monden,
Taylor Swift, cel mai bine platit artist al anului 2014! Vezi aici cine se mai afla in top 10 in clasamentul realizat de Billboard!

Luni, 10 martie, jurnalistii de la Billboard au dezvaluit lista celor mai bine platiti muzicieni ai anului 2014. Potrivit site-ului,. continuă pe Devorator Monden

Billboard: Taylor Swift, cel mai bine platita artista a anului 2013

Taylor Swift, Justin Timberlake sau Bon Jovi sunt doar o parte din artistii care au incasat sume uriase de bani in urma concertelor si albumelor vandute in anul 2013, potrivit topului intocmit de Billboard.

Audi a devenit cel mai bine vandut producator de automobile de lux din lume, depasind BMW

Audi a devenit cel mai bine vandut producator de automobile de lux din lume, dupa ce a livrat mai multe masini decat BMW in primele doua luni ale anului curent. Astfel, in ianuarie si februarie 2014, Audi a.

Audi a depasit BMW, devenind cel mai bine vandut producator de automobile de lux din lume

Audi AG a livrat mai multe masini decat Bayerische Motoren Werke AG BMW) in primele doua luni din 2014, devenind cel mai bine vandut producator de automobile de lux din lume, transmite AGERPRES. in perioada.

Seful Piraeus Bank Grecia: Unele banci elene vor fi printre cel mai bine capitalizate din Europa

Unele banci elene vor fi in curand printre institutiile de credit cel mai bine capitalizate din Europa, in contextul in care Grecia a depasit etapa ingrijorarii si panicii, a declarat directorul general al grupului elen Piraeus Bank,.

Sageata cel mai greu test al anului.

Vremurile cand SC Vaslui era sperietoare pentru echipele mici s-au cam dus, dar moldovenii tot au ramas o formatie tare, oricand capabila sa faca o surpriza. Constient de acest lucru, tehnicianul Catalin Anghel si-a pregatit elevii pentru ce e mai rau, considerand ca plecarea lui Lucian Sanmartean a intarit echipa galben-verde, devenita mai compacta si cu un joc colectiv mai solid, in opinia sa. Nu cred ca exista pentru noi meci usor pentru ca trebuie sa ne ridicam in clasament. Consideram .

Topul celor mai bine platiti actori de la Hollywood! Cat a castigat Sandra Bullock pentru Gravity

De la cele 30 de milioane de dolari pe care Mel Gibson i-a castigat de pe urma filmului Letal Weapon 4 si pana la cele peste 70 de milioane de dolari pe care Sandra Bullock i-a incasat gratie rolului ei din pelicula Gravity, va prezentam astazi topul celor mai bine platiti actori de la Hollywood, conform dailyglobe. com.

Bursa de la Berlin, cel mai mare eveniment de turism al anului 2014

Acest targ desfasurat intre 5-9 martie este cel mai mare eveniment de profil din lume, la care participa si specialisti, dar si turisti. Romania a fost prezenta cu 56 de expozanti, agentii de turism, companii aeriene, hotelieri, autoritati locale si asociatii de promovare a zonelor turistice romanesti.

Blaga: Mai bine ca Stefan s-a inscris in FMP, decat sa stea in PDL si sa-l boicoteze.

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, referitor la trecerea lui Gheorghe Stefan la Fundatia Miscarea Populara, ca este mult mai bine ca a procedat asa decat sa stea in interiorul partidului, sa-l saboteze, relateaza Mediafax. Blaga a aratat ca la organizatia PDL Neamt va fi numita o alta conducere, lucru care se va discuta in BPN al PDL. Eu cred ca, pana la urma, chiar daca mai tarziu, este mult mai bine ca a procedat asa decat sa stea in interiorul partidului, sa-l sabotezi si .

Pentagonul studiaza limbajul corporal al lui Vladimir Putin pentru a-l intelege mai bine

Un grup de lucru de la Pentagon studiaza limbajul corporal al unor lideri straini, printre care si presedintele rus Vladimir Putin, pentru a intelege mai bine comportamentul lor. Studiile realizate pentru.

Pentagonul studiaza limbajul corporal al lui Vladimir Putin pentru a-l intelege mai bine

Un grup de lucru de la Pentagon studiaza limbajul corporal al unor lideri straini, printre care si presedintele rus Vladimir Putin, pentru a intelege mai bine comportamentul lor, a recunoscut vineri un purtator de cuvant al Departamentului american al Apararii, citat de AFP, potrivit Mediafax.

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )