Libnet.ro
UNICEF

01:05

Taylor Swift a dezvaluit un fragment din piesa Sweeter Than Fiction!

Devorator Monden Devorator Monden,
Taylor Swift a dezvaluit un fragment din piesa Sweeter Than Fiction!

Noua piesa a cantaretei country, compusa in colaborare cu Jack Antonoff, chitaristul formatie Fun, face parte de pe coloana sonora a peliculei One Chance cu actorul James Corden in rolul principal. Sweeter Than Fiction a fost auzita in premiera pe sase septembrie in timpul difuzarii filmului la Festivalul International de Film de la Toronto. Piesa . continuă pe Devorator Monden

Union J au dezvaluit un fragment din piesa Skyscraper!

Dupa ce ieri simpaticii membrii Union J ne-au prezentat un fragment dintr-o alta piesa de pe materialul lor de debut eponim, intitulata Loving You Is Easy, iata ca acum cateva ore Jaymi, JJ, Josh si George s-au gandit sa ne ofere un fragment dintr-un nou track de pe material, intitulat Skyscraper. Piesa a fost compusa .

Union J au dezvaluit copertile individuale ale albumului Union J + un fragment din piesa Loving You Is Easy!

20 zile ii mai despart pe simpaticii membrii Union J de lansarea primului lor album din cariera, intitulat simplu Union J. Acum cateva saptamani, dupa cum bine stiti, baietii au dezvaluit coperta oficiala a materialului insa, intre timp, au realizat si patru coperti individuale ale acestuia. Asadar fiecare membru al formatiei beneficiaza de cate o .

Taylor Swift va lansa piesa Sweeter Than Fiction pe 21 octombrie!

Noua piesa a cantaretei face parte de pe coloana sonora a peliculei One Chance, cu James Corden in rolul principal. Sweeter Than Fiction a fost auzita in premiera pe sase septembrie, zi in care filmul mentionat mai sus a fost lansat la Festivalul International de Film de la Toronto. Iata ca noi in schimb vom .

ştiri de la Devorator Monden

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )