Libnet.ro
UNICEF

07:30

Taylor Swift, Justin Timberlake si Rihanna, marii castigatori ai American Music Awards 2013

ADPM ADPM,
Taylor Swift, Justin Timberlake si Rihanna, marii castigatori ai American Music Awards 2013

Anul acesta, printre marii castigatori ai galei American Music Awards s-au numarat Justin Timberlake, si Taylor Swift, fiecare dintre ei reusind sa obtina cate trei trofee, dar nici Rihanna nu s-a lasat mai prejos, plecand acasa cu nu mai putin de doua premii. continuă pe ADPM

Taylor Swift, marea castigatoare a galei American Music Awards 2013.

Cantareata Taylor Swift este marea castigatoare a galei American Music Awards AMA) 2013, informeaza Mediafax. Cantareata country-pop a obtinut patru premii, inclusiv cel pentru artista anului. Taylor Swift, in varsta de 23 de ani, i-a surclasat pe Justin Timberlake, Rihanna, Bruno Mars si pe duoul Macklemore Ryan Lewis, castigand titlul de artista anului a treia oara si fiind singura cantareata care a obtinut o asemenea performanta. Taylor Swift a castigat, de asemenea, premiul pentru .

Justin Timberlake va fi gazda si performer in episodul de Craciun al show-ului Saturday Night Live!

Justin Timberlake is back! Pe platoul emisiunii Saturday Night Live, evident! In urma cu cateva ore artistul si-a confirmat prezenta in cadrul episodului de Craciun al celebrului show care va fi transmis in direct pe 21 decembrie. Aceasta va fi cea de-a doua oara pe acest an si ce-a de-a patra per total cand Justin .

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,194 seconds )