Libnet.ro
UNICEF

00:07

Taylor Swift, marea castigatoare a galei American Music Awards 2013.

România Liberă România Liberă,
Taylor Swift, marea castigatoare a galei American Music Awards 2013.

Cantareata Taylor Swift este marea castigatoare a galei American Music Awards AMA) 2013, informeaza Mediafax. Cantareata country-pop a obtinut patru premii, inclusiv cel pentru artista anului. Taylor Swift, in varsta de 23 de ani, i-a surclasat pe Justin Timberlake, Rihanna, Bruno Mars si pe duoul Macklemore Ryan Lewis, castigand titlul de artista anului a treia oara si fiind singura cantareata care a obtinut o asemenea performanta. Taylor Swift a castigat, de asemenea, premiul pentru . continuă pe România Liberă

Taylor Swift, Justin Timberlake si Rihanna, marii castigatori ai American Music Awards 2013

Anul acesta, printre marii castigatori ai galei American Music Awards s-au numarat Justin Timberlake, si Taylor Swift, fiecare dintre ei reusind sa obtina cate trei trofee, dar nici Rihanna nu s-a lasat mai prejos, plecand acasa cu nu mai putin de doua premii.

American Music Awards 2013. Vezi aici lista castigatorilor + show-urile live!

24 noiembrie 2013 a strans intr-un singur loc, Nokia Theatre din Los Angeles, cei mai cool artisti ai momentului care au transformat evenimentul intr-o adevarata sarbatoare a muzicii internationale. Gazda American Music Awards 2013 a fost rapperul Pitbull. Topul castigatorilor este condus de talentata Taylor Swift care, din cinci nominalizari, a plecat acasa cu patru .

VIDEO! TLC, revenire in forta la American Music Awards!

Au trecut 20 de ani de cand fetele de la TLC erau nominalizate pentru prima data la American Music Awards, iar cu acest prilej trupa s-a reunit pentru un moment cu totul special in cadrul evenimentului desfasurat duminica seara. Fetele au cantat hitul Waterfalls, cu care au cucerit topurile muzicale in anul 1996.

FOTO VIDEO American Music Awards: Lady Gaga a venit pe un cal alb, Katy Perry a purtat un costum de gheisa, iar Miley Cyrus a facut un show cuminte

American Music Awards AMA), unul dintre cele mai asteptate evenimente din industria muzicii, s-a desfasurat noaptea trecuta in Los Angeles. Daca publicul a desemnat castigatorii, vedetele au asigurat ingredientele unei seri de succes: Lady Gaga si-a facut intrarea pe un cal alb, Katy Perry a purtat un costum de gheisa, iar Miley Cyrus, spre surprinderea tuturor, a avut o aparitie cuminte, dar a reusit si de aceasta data sa faca show.

Cine s-a imbracat bine si cine a gafat la AMA 2013

In vreme ce Lady Gaga, Miley Cyrus si Taylor Swift s-au numarat printre cele mai bine imbracate vedete in cadrul galei American Music Awards, la polul opus au fost pozitionate Heidi Klum si Kelly Osbourne.

Cele mai spectaculoase prestatii live la AMA 2013!

Gala american Music Awards 2013 nu a fost deloc lipsita de show-uri care mai de care mai spectaculoase si de-a dreptul incendiare. Daca Jennifer Lopez a ales ca prin prestatia ei sa aduca un omagiu regretatei dansatoare de salsa Celia Cruz, Miley Cyrus a oferit un spectacol demn de mentionat si extrem de sexy cu piesa Wrecking Ball, Katy Perry s-a transformat in gheisa pentru a interpreta hit-ul Unconditionally, iar Lady Gaga si R. Kelly au readus in atentia publicului episodul scandalos ce i-a avut in centru pe Bill Clinton si Monica Lewinski.

De nerecunoscut! Cat de mult s-a schimbat Christina Aguilera intr-un singur an!

Iata dovada faptului ca un an poate face diferenta! Daca anul trecut, Christina Aguilera a fost intens criticata pentru formele rubensiene pe care le-a afisat pe covorul rosu al American Music Awards, anul acesta artista a facut furori cu silueta sa!.

ştiri din Showbiz

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2289 seconds )