Libnet.ro
UNICEF

16:00

Taylor Swift, vedeta cu cele mai mari venituri din lume realizate in decurs de un an

România Liberă România Liberă,
Taylor Swift, vedeta cu cele mai mari venituri din lume realizate in decurs de un an

Cantareata pop Taylor Swift este vedeta cu cele mai mari venituri din lume realizate in decurs de un. continuă pe România Liberă

De ce apa imbuteliata este una dintre cele mai mari farse din istoria moderna. E valabil si pentru Romania

Apa imbuteliata a devenit una dintre cele mai profitabile afaceri. Doar in Statele Unite se cheltuiesc in jur de 100 de miliarde de dolari pe an. Companii mari precum Nestle, Pepsi sau Coca-Cola au inceput sa.

Cele 6 reguli ale unuia dintre cele mai discrete comitete din Banca Nationala- Comitetul de Administrare a Rezervelor Internationale. Cum au reusit cei 11 sa faca un profit record pentru BNR in 2018

Sunt 11, toti numiti de Guvernator. Sedintele lor nu dureaza mai mult de un ceas, iar operatiunile pe care le fac nu utilizeaza instrumente derivate. Ei formeaza unul dintre cele mai discrete comitete din BNR- Comitetul de Administrare a Rezervelor Internationale. Pe scurt, CARI. Cei 11 au reusit sa duca profitul BNR pe 2018 la peste 1,18 miliarde de lei. in banca, angajatii le spun celor 11 briliantii, termen utilizat si de Guvernatorul Isarescu miercuri, atunci cand s-a referit la ei.

VIDEO Wimbledon - Cele mai spectaculoase lovituri din prima saptamana de intreceri

Prima saptamana de concurs de la Wimbledon s-a incheiat, iar loviturile spectaculoase si-au facut aparitia fara zgarcenie la All England Club. Intra in material pentru a vedea o selectie a celor mai frumoase raliuri care au avut loc pana acum la cel de-all treilea Grand Slam al anului.

Rezultate BAC 2019. Cele mai bune licee din Capitala in functie de notele obtinute de absolventi la Bacalaureat

Emotiile absolventilor de liceu au luat sfarsit luni, cand s-au publicat rezultatele preliminare la Bacalaureat. in Capitala, inainte de contestatii, un singur liceu a avut rata de promovabilitate de 100%. Adevarul a verificat promovabilitatea la toate colegiile din TOP 10 cele mai bune licee in functie de ultima medie de admitere.

VIDEO Un barbat s-a catarat pe The Shard, cea mai inalta cladire din Londra

Un barbat s-a catarat pe The Shard, una dintre cele mai inalte cladiri din Europa, situata in Londra.

VIDEO Radiatiile din zona submarinului sovietic Komsomolet, scufundat in 1989, sunt de 100 de mii de ori mai mari decat valorile normale, spun cercetatorii

Oamenii de stiinta norvegieni au descoperit ca nivelurile de radiatii sunt de 100. 000 de ori mai mari decat cele admise in proximitatea submarinului nuclear al fortelor marine sovietice Komsomolet, care s-a scufundat acum 30 de ani in Marea Barents, relateaza Moscow Times, citand postul de televiziune norvegian TV2.

ANALIZA CAPGEMINI PENTRU 2018 Averea celor mai mari bogatasi ai lumii a scazut pentru prima data in sapte ani

Averea celor mai bogati oameni din lume high-net-worth individual - HNWI) a scazut, in 2018, pentru prima data in ultimii sapte ani, potrivit World Wealth Report, analiza realizata de compania de consultanta Capgemini, care arata ca motivele scaderii sunt conflictele comerciale internationale, incertitudinea generata de Brexit si pierderile de pe burse.

Meghan Markle si Printul Harry au facut botezul! Cele mai frumoase imagini!

Meghan Markle si Printul Harry si-au botezat weekendul acesta primul nascut! Micutul Archie a fost crestinat sambata in cadrul unei ceremonii private! Iata cele mai frumoase imagini de la eveniment! .

FOTOGALERIE Cum vor arata tramvaiele romanesti care vor circula in patru mari orase din Romania (II)

Fabrica de tramvaie detinuta de Astra Vagoane Calatori Arad ar urma sa livreze 62 de garnituri din modelele Imperio si Autentic in patru mari orase din Romania: Cluj-Napoca, Arad, Oradea si Galati. Compania romaneasca a depus o ofera si la licitatia organizata de Primaria Capitalei pentru achizitia a 100 de tramvaie moderne, asa ca exista posibilitatea sa vedem tramvaiele de la Astra Vagoane Calatori si in Bucuresti.

Una dintre cele mai frumoase gradini botanice din tara a ajuns la fundul sacului. Riscam sa nu putem plati salariile

Centrul de Cercetari Biologice de la Jibou, in administrarea caruia se afla una dintre cele mai frumoase gradini botanice din tara, se confrunta cu serioase probleme financiare, dupa ce an de an, bugetul alocat i-a fost diminuat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )