Libnet.ro
UNICEF

05:45

Teapa cu haine cu stil pe Facebook. O femeie din Iasi si-a comandat haine online, dar cand a deschis coletul nu i-a venit a-si crede ochilor!

Antena3 Antena3,
Teapa cu haine cu stil pe Facebook. O femeie din Iasi si-a comandat haine online, dar cand a deschis coletul nu i-a venit a-si crede ochilor!

Atentie, cumparatori online! O pagina de Facebook cu peste 10. 000 de like-uri, care vinde haine, este de fapt o mare escrocherie. Ieseanca Mihaela Geosanu si-a luat teapa dupa ce si-a comandat imbracaminte prin intermediul contului Haine Dante cu Stil. continuă pe Antena3

Si-a comandat haine de iarna pe internet, dar o femeie din Iasi a avut parte de un soc cand a vazut ce se afla inauntru

O femeie din Iasi a avut parte de o surpriza de zile mari, dupa ce si-a comandat haine de pe o pagina de Facebook. Mihaela Geosanu a fost socata cand a deschis coletul si a vazut cain locul produselo.

Adevarul despre plecarea Calinei de la Bravo, ai stil! Celebrities. Dezvaluiri din culisele Kanal D

Una dintre cele mai indragite concurente ale emisiunii de stil de pe Kanal D a decis sa paraseasca show-ul. Motivul este unul la care nu se astepta nimeni. Acesta este adevarul despre plecarea Calinei de la Bravo, ai stil! Celebrities. Adevarul despre plecarea Calinei de la Bravo, ai stil! Celebrities Plecarea Calinei Dumitrescu de la .

O femeie din Capitala, retinuta pentru ca a comandat omorul unui barbat: Trebuie sa ma conving ca e mort

O femeie din Capitala a comandat omorul unui barbat de 41 de ani. Ea a apelat la un killer cu experienta de lupta in Donbass, care urma sa lichideze barbatul. Se pare ca acesta i-ar fi datorat o suma de bani.

Alegeri locale 2020. Lista candidatilor din Iasi care vor conducerea administratiilor locale

Cei mai multi candidati pentru functia de primar la alagerile locale ce vor avea loc in data de 27 septembrie 2020 sunt in: Bucuresti, Constanta, Timisoara, Suceava, Cluj Napoca si Iasi, potrivit ultimelor statistici. Asadar, se anunta o cursa cel putin interesanta! in acest artocol, va vom prezenta lista candidatilor din Iasi, unde actualul primar, .

Cea mai operata femeie din lume arata ca de 20 ani. Nimeni nu ghiceste cati ani are, de fapt!

Femeia despre care va vom vorbi in acest articol detine recordul la capitolul interventii estetice. Cindy Jackson, caci acesta este numele ei, a obtinut, in urma celor 55 de operatii, o infatisare de eleva de liceu. Cum arata acum si care este povestea ei, aflati in randurile de mai jos. Ea este cea mai operata .

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, vizita in comunele din Iasi: Realizari palpabile, nu promisiuni

Presedintele Consiliului Judetean Iasi, Maricel Popa a dat startul lucrarilor unui drum inter-judetean pe raza comunei Rediu. Aflandu-se in campanie electorala, Marcel Ciolacu a venit la Iasi si l-a laudat pe Maricel Popa pentru ca a atras fonduri europene si a putut demara asfaltarea drumului Iasi-Suceava.

Focar de Covid-19 la o firma de constructii din Iasi. Au fost depistati alti 17 muncitori vietnamezi

Un nou focar a izbucnit in Iasi. Este vorba de 17muncitori vietnamezi de la firma de constructii Conest au fost depistati cu Covid-19. Reamintim ca pe 19 septembrie au fost depistati alti 21 de angajati.

O femeie din Slatina a fost surprinsa in timp ce fura incaltamintea pusa la uscat in fata unui bloc

Furt nemaintalnit, petrecut in Slatina, judetul Olt. O femeie a trecut printr-o situatie de toata jena, dupa cea mers ziua in amiaza mare sa fure incaltamintea pusa la uscat in fata unui.

O solutie de mobilitate urbana sau o platforma de testare a traficului site-urilor - printre cele mai bune idei de afaceri IT din Iasi

3 echipe participante la programul Innovation Labs Iasi 2020 Demo Day au fost selectate pentru a intra in Semifinalele Nationale Demo Day Bucuresti. Iata ce proiecte au propus tinerii pasionati de IT.

Femeie din Ploiesti, decedata in timpul unui avort

O femeie a decedatin timpul unei interventii medicale de intrerupere a sarcinii. Aceasta avea 45 de ani. Procurorii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa. Incidentul a avut.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )