Libnet.ro
UNICEF

18:15

Teapa masina din Germania de care trebuie sa te feresti pe OLX si alte site-uri

Playtech Playtech,
Teapa masina din Germania de care trebuie sa te feresti pe OLX si alte site-uri

In pandemie si nu numai, metodele prin care escrocii cauta sa faca bani de pe urma persoanelor naive se reinventeaza de fiecare data. Asa a aparut si teapa denumita generic masina din. continuă pe Playtech

Vedetele din Romania care s-au trezit fara bani pe carduri. Cum a fost posibil

Mai multe vedete din Romania s-au trezit fara bani pe carduri. Cum a fost posibil, vedeti in randurile de mai jos. Actorul Adrian Nartea, actorul din rolul prinipal al serialului Vlad, Jean de la Craiova si Gabriel Dorobantu s-au trezit cu identitatea furata si cu banii lipsa din conturi. O noua metoda de inselaciune face .

Vedeta din Romania care si-a salvat fratele electrocutat pe tren, cu premiul castigat la TV

In cadrul unui interviu vedeta povesteste cum si-a salvat fratele mai mic din banii pe care i-a castigat la imi place dansul, dupa ce acesta a fost electrocutat intr-un tren si a ajuns la spital. Si-a salvat fratele electrocutat pe tren, cu premiul castigat la TV Este vorba despre Stefan Rebeja, care este cunoscut de .

Vedeta din Romania care s-a imbogatit in pandemie. Si-a luat 2 apartamente in Dubai

Denisa Tanase s-a lansat de mica in industria muzicala, alaturi de sora sa, Raluca Tanase, formand grupul Bambi. Desi muzica i-a fost inceput, de ea se mai ocupa acum doar printre altele, alegand o alta traiectorie profesionala: afacerile. A fost tare inspirata, caci ii lucrurile stralucesc in acest plan. Oficial ii merge bine. Denisa Tanase .

Ingredientele din bucatarie care te scapa de ameteli. E reteta secreta a Lidiei Fecioru

Lidia Fecioru iti spune reteta secreta care te scapa de ameteli. Acestea sunt ingredientele din bucatarie pe care bioenergoterapeutul le recomanda daca suferi de aceasta afectiune care iti da viata peste cap. Ingredientele care te scapa de ameteli Daca te confrunti cu ameteli, insa nu doresti sa apelezi la medicamente, poti oricand opta pentru o .

Cantareata din Romania care s-a zvarcolit in chinuri, fara sa sune la 112: Gustul si mirosul au disparut

Artista a trecut prim momente cumplite. Dupa ce a ramas fara gust si miros, cu o durere ingrozitoare si o stare de rau de nedescris, cantareata a intrat in panica. Cu toate acestea a refuzat sa cheme salvarea. Duminica, ea a povestit pe Facebook despre clipele grele prin care a trecut in ultima saptamana. Artista .

Vedeta din Romania care a scapat de incendiul de la Piatra Neamt. Starea ei e grava

Tragedia de la Spitalul Judetean din Piatra Neamt a socat o tara intreaga. Zece pacienti infectati cu noul COVID-19 au murit in urma dezastrului cauzat de un scurtcircuit. O vedeta din Romania a scapat din incendiu, insa starea sa de sanatate este grava. Marea actrita care a scapat de incendiul de la Piatra Neamt in .

Gabriel Oprea, mesaj dupa incendiul de la Piatra-Neamt: Este un moment dureros in care trebuie sa fim solidari cu cei care traiesc aceasta mare suferinta

Fostul ministru, Gabriel Oprea a transmis un mesaj de condoleante pentru familiile inoliate, ale victimelor incendiului de la Piatra Neamt: Transmitem condoleante familiilor celor care, din pacate, si-au.

Asia a format cel mai mare bloc comercial din lume, care nu include SUA

Un numar de 15 state din regiunea Asia-Pacific au format duminica cel mai mare grup comercial din lume, un acord sustinut de China si care nu include Statele Unite, acestea din urma parasind, sub conducerea presedintelui Donald Trump, grupul rival din regiune TPP, relateaza CNBC.

Ludovic Orban, despre medicul Catalin Benciu, din Neamt care a suferit arsuri grave

Ludovic Orban a transmis, in cadrul unei conferinte de presa ca medicul-erou de la Piatra Neamt, Catalin Benciu se afla la Spitalul Militar din Astrid, din Belgia, unde primeste cele mai bune ingrijiri, dupa ce s-a constatat ca are arsuri grave, in.

33 de ani de la Revolta de la Brasov, evenimentul din 1987 care a plantat semintele revolutiei romane din 1989

Revolata de la Brasov, din 1987, a fost o actiune de protest impotriva politicilor economice adoptate de RS Romania la acea vreme, de catre dictatura condusa de Nicolae Ceausescu. Primele semne ale revolutiei.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2625 seconds )