Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban, despre medicul Catalin Benciu, din Neamt care a suferit arsuri grave

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Ludovic Orban, despre medicul Catalin Benciu, din Neamt care a suferit arsuri grave

Ludovic Orban a transmis, in cadrul unei conferinte de presa ca medicul-erou de la Piatra Neamt, Catalin Benciu se afla la Spitalul Militar din Astrid, din Belgia, unde primeste cele mai bune ingrijiri, dupa ce s-a constatat ca are arsuri grave, in. continuă pe Wall-Street Ro

Ludovic Orban, despre incendiul de la Piatra Neamt: Fara speculatii. Tot ce se stie e ca au fost prevazute lucrari de instalatii, prezentate ca fiind pentru cresterea numarului de paturi (VIDEO)

Dupa o sedinta de urgenta la MAI, Ludovic Orbana mentionat ca medicul grav ranit va fi transportat in Belgia si a spus ca nu ar trebui sa se faca speculatii despre cauzele incendiului pana cand nu.

Mesajul de apreciere al premierului Ludovic Orban pentru medicul erou Catalin Denciu a ajuns si in presa internationala. Ce a scris The Guardian

Premierul Ludovic Orban si-a exprimat aprecierea fata de medicul erou Catalin Denciu, iar mesajul prim-ministrului si-a gasit ecou atat in presa romaneasca, cat si in randul sindicatelor din sectorul.

VIDEO Ludovic Orban, despre ATI Neamt: Avem informatii ca s-au efectuat lucrari de constructie fara aviz

Premierul Ludovic Orban a declarat ca exista informatii conform carora in interiorul sectiei ATI a Spitalului Judetean Neamt s-au efectuat lucrari de constructie, scrie Mediafax. Orban a mai spus ca managerii spitalului nu aveau cum sa nu stie despre aceste lucrari si ca operatiunile nu erau avizate de DSP.

Ludovic Orban, despre schimbarile aduse in spitale: Sunt proiecte de investitii in curs Asiguram o mare atentie la derularea proiectelor de finantare si realizarea sectiilor pentru mari arsi (VIDEO)

In timpul conferintei de presa, sustinuta duminica, dupa tragedia de la Piatra Neamt, premierul Ludovic Orban a fost intrebat ce s-a schimbat in Romania, inprivinta sectiilor de tratare a marilor.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban, despre carantinare: Daca vom ajunge in situatia de a fi necesara, nu vom ezita sa luam decizii in acest sens

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat ca Raed Arafat va merge la Sibiu si la Alba Iulia pentru a discuta cu autoritatile de acolo inainte de a se lua o decizie cu privire la carantinarea celor doua.

Ludovic Orban, despre alegerile parlamentare: Marea majoritate a tarilor sunt deschise la organizarea de sectii de votare. Pana acum, foarte putine state pun restrictii

Premierul Ludovic Orban a precizat, joi, ca majoritatea statelor in care exista comunitati numeroase de cetateni romani si-au aratat deschiderea fata de organizarea de sectii de votare pentru alegerile.

Ludovic Orban, despre lipsa apei calde in unele cartiere din Capitala: Primarul general a gasit o solutie impreuna cu Ministerul Economiei

Premierul Lodovic Orban a oferit joi, n cadrlul unei vizite de lucru la Transgaz, noi detalii despre amplul program de reabilitare a retelei de termoficare din Bucuresti, cu ajutorul fondurilor europene.

Ludovic Orban, in vizita la Transgaz: Din pacate, in Romania, doar 35% dintre gospodarii sunt conectate la reteaua de gaz (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a vorbit, joi, in cadrul vizitei de lucru la Societatea Nationala Transgaz, despre planurile de conectare la reteaua de gaz a localitatilor din Romania. Totul, in contextul in care, in.

LUDOVIC ORBAN: Medicul ranit a ajuns in Belgia si este ingrijit in cele mai bune conditii

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca medicul ranit in incendiul de la Piatra Neamt a ajuns la Spitalul Militar Regina Astrid din Bruxelles si este ingrijit in cele mai bune conditii.

Ludovic Orban, dupa tragedia de la Piatra Neamt: Am transmis catre toti colegii nostri sa se opreasca doua zile din campania electorala

Ludovic Orban a anuntat ca va fi amanat evenimentul de lansare a programului de guvernare, care trebuia sa se desfasoare luni, Liderul PNL a adaugat ca a transmis tuturor colegilor liberali sa opreasca actiunile din campania electorala pentru doua zile. Marcel Ciolacu, liderul PSD, a transmis duminica dimineata primul ca formatiunea social-democrata isi suspenda orice actiune de campanie.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )