Libnet.ro
UNICEF

17:45

Teatrele din Bucuresti se redeschid de pe 15 iunie. Anuntul facut de Gabriela Firea

Antena3 Antena3,
Teatrele din Bucuresti se redeschid de pe 15 iunie. Anuntul facut de Gabriela Firea

Din 15 iunie, teatrele si institutiile de spectacole administrate de Primaria Capitalei se redeschid pentru public. Cultura este esentiala pentru viata unui oras asa ca am decis, impreuna cu managerii teatrelor din Bucuresti, reluarea treptata a spectacolelor cu public, acest anunt fiind asteptat de sute de artisti si mii de bucuresteni, spune Firea. continuă pe Antena3

Noile reguli care vor fi implementate in salile de fitness incepand cu data de 15 iunie. Anuntul facut de ministrul Sportului, Ionut Stroe

Din data de 15 iunie vom avea din nou acces in salile de fitness, dar doar cu respectarea stricta a unor reguli, in contextul pandemiei de coronavirus, dupa cum a explicat ministrul Sportului, Ionut Stroe. Pentru.

Ce zboruri se pot relua din 15 iunie. Anuntul Ministerului Transporturilor

Ministerul Transporturilor a venit sambata cu o serie de precizari cu privire la ridicarea restrictiilor de zbor si reluarea traficului aerian, incepand cu 15 iunie 2020.

Peste 170.000 de absolventi ai clasei a VIII-a vor sustine, luni, 15 iunie, Evaluarea Nationala

La Evaluarea Nationala din sesiunea 2-27 iunie 2020 s-au inscris 172. 482 de absolventi ai clasei a VIII-a, dintre care 16. 004 in municipiul Bucuresti, conform situatiei centralizate de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii.

Reguli noi pentru salile de fitness din 15 iunie

Accesul in salile de fitness din 15 iunie va fi facut doar pe baza de rezervare, iar fiecare persoana va avea alocata o suprafata de 7 metri patrati pentru desfasurarea activitatii sportive, a declarat la Digi24, Ionut Stroe, ministrul sportului.

Viata romanilor incepe sa revina incetul cu incetul la normal. Ce aspecte trebuie sa avem in vedere dupa ridicarea restrictiilor din 15 iunie

Autoritatile au ridicat deja o parte din restrictiile impuse in contextul pandemieidecoronavirus, iar din data de 15 iunie vom avea parte de noi surprize, printre care redeschiderea mall-urilor si.

Comisia Europeana recomanda ridicarea restrictiilor de calatorie din 15 iunie

Bruxellesul a recomandat azi ridicarea tuturor restrictiilor de calatorie in interiorul Uniunii Europene si a Spatiului Schengen din 15 iunie si redeschiderea granitelor externe ale UE pentru Balcanii de Vest din 1 iulie.

Starea de alerta. Restrictiile de care scapa romanii incepand cu data de 15 iunie

Starea de alerta se mentine si dupa 15 iunie, dar cu mai putine restrictii. Datorita faptului ca datele venite de la Grupul de Comunicare Strategica arata ca Romania se afla pe o panta descendenta in.

Doua profesoare de la Universitatea Politehnica din Bucuresti, filmate in timp ce picau studentii pe banda rulanta. A zburat pe negativ!

Doua profesoare de la Universitatea Politehnica din Bucuresti au fost surprinse in timp ce picau studentii pe banda rulanta. Unul din tineri se pare ca le-a dat in vileag. Ce spun cadrele didactice despre studentii lor si cum fac notarea? ii pica pe banda rulanta! Doua profesoare de la UPB, surprinse corectand examenele Universitatea Politehnica .

Universitatea din Bucuresti si Universitatea Babes-Bolyai din Cluj, singurele institutii de invatamant din Romania incluse in clasamentul QS World Rankings

Universitatea din Bucuresti si Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca sunt singurele institutii de invatamant superior din Romania care au fost inclusein QuacuarellySymonds World.

Teatrele si institutiile publice de spectacol se vor redeschide din 15 iunie

Primaria Bucuresti anunta ca, din 15 iunie, se redeschid teatrele si institutiile publice de spectacol, urmand a fi respectate toate masurile dispuse pentru prevenirea raspandirii pandemiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2648 seconds )