Libnet.ro
UNICEF

16:31

Teatrul National din Timisoara a castigat premiul pentru Cel mai bun spectacol la Gala UNITER 2018

Adevărul Adevărul,
Teatrul National din Timisoara a castigat premiul pentru Cel mai bun spectacol la Gala UNITER 2018

Gala Premiilor UNITER 2018 a avut loc, luni seara, la Alba Iulia. in pavilionul amplasat in fata Catedralei Romano-Catolice au fost prezenti circa 300 de invitati, actori, scenografi si regizor. continuă pe Adevărul

Loto. S-a castigat premiul la Loto 5 din 40 la extragerea din 6 mai

Loto. Loteria Romana a anuntat ca s-a castigat premiul la LOTO 5 din 40 la extragerea din 6 mai. Valoarea totata a castigului se ridica la peste 118. 000 de lei, insa numai doi norocosi au ghicit numere.

Eroul Zilei: Adriana Roman, voluntar Academia Mamicilor din Timisoara

Exista umanitate si solidaritate! Dovada vie este la Timisoara unde un proiect initiat pentru copiii bolnavi de cancer a depasit orice asteptari. Cutia cu monede, un proiect initiat de Academia Mamicilor.

Inna a castigat procesul pentru plagiat. Cantareata a primit o suma uriasa de bani

Dupa trei ani si jumatate de cand a fost data in judecata pentru plagiat, de catre un compozitor spaniol, judecatoarii i-au dat castig de cauza Innei. Compozitorul si interpretul spaniol Robert Ramirez a.

Copil mancat de viu de un leopard intr-un parc national din Uganda

Un copil de doar trei ani a fost mancat de viu de un leopard in parcul national Queen Elizabeth din Uganda. Incidentul a avut loc vineri, dupa ce leopardul a luat copilul din propria locuinta, situata.

Carambol intre cinci masini pe un drum national din Dambovita. Sunt mai multe victime

Traficul rutier este blocat, marti, pe DN 72 Targovite Gaesti, in localitatea Viisoara, judetul Dambovita, din cauza unui carambol intre cinci masini. Potrivit Centrului Infotrafic, in urma.

Medicii de la un spital din Lugoj fac cheta pentru a plati pierderile salariale suferite de unii angajati din sanatate in urma masurilor PSD

Medicii de la Spitalul Municipal Lugoj au donat fiecare cate 100 de lei pentru a acoperi pierderile suferite de unii angajati care s-au trezit cu pierderi la salariu in urma reducerii unor sporuri. Ideea de a dona.

Ce se intampla cu 3 MILIOANE de masini DIESEL din Romania. Anunt SOC pentru soferi

Tot mai multe state vest-europene au impus restrictii pentru masinile care merg cu motorina, iar altele intentioneaza sa faca acelasi lucru. Mai mult, Comisia Europeana ar putea sesiza Curtea Europeana de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2305 seconds )