Libnet.ro
UNICEF

12:00

Ce se intampla cu 3 MILIOANE de masini DIESEL din Romania. Anunt SOC pentru soferi

B1 B1,
Ce se intampla cu 3 MILIOANE de masini DIESEL din Romania. Anunt SOC pentru soferi

Tot mai multe state vest-europene au impus restrictii pentru masinile care merg cu motorina, iar altele intentioneaza sa faca acelasi lucru. Mai mult, Comisia Europeana ar putea sesiza Curtea Europeana de. continuă pe B1

ANUNT SOC: Categoria de PENSIONARI carora Guvernul le va taia PENSIA

Se anunta noi schimbari privind sistemul de pensii din Romania. Persoanele cu pensii speciale, ar putea ramane fara ele, potrivit unui anunt facut de premierul Viorica Dancila. Trebuie un echilibru in.

E OFICIAL! ACESTE masini DIESEL nu mai pot fi cumparate la MANA A DOUA! Cum pot fi evitate PIERDERILE

Soferii care sunt in cautarea unei masini diesel la mana a doua trebuie sa ia in considerare cateva sfaturi practice pentru a evita eventuale pagube materiale provocate de uzura rapida sau eventualele pagube.

Diferente salariale din Romania, sub media UE

Potrivit unei analize Smartree, unul dintre liderii din Romania pe piata de externalizare a proceselor de HR, Romania inregistreaza un decalaj de 5% raportat la diferentele salariale medii intre barbati si femei, fiind mult sub pragul inregistrat la nivel european, conform comunicatului de presa remis catre Redactie.

Serge Durand, responsabil pentru opratiunile din Romania

Constructorul de aeronave Airbus a anuntat, astazi, numirea lui Serge Durand in functia de responsabil pentru operatiunile din Romania. in plus, Durand va continua sa conduca operatiunile Airbus Helicopters din Romania, functie pe care o indeplineste din 2015.

Harta clanurilor din Romania

Prostitutie, camatarie, trafic de carne vie, taxe de protectie, droguri. Cam astea sunt trecute in CV-ul fiecarui interlop din Romania. Tara noastra nu duce lipsa de astfel de persoane care sfideaza legea.

Premiera in Justitie din Romania. Prezumtia de nevinovatie, optionala la Salaj

Premiera in Justitia din Romania. Un parchet judetean si prim-procurorul acestuia au fost condamnati de o instanta la plata de daune morale pentru ca nu ar fi respectat prezumtia de vinovatie, in cazul a tr.

Tulcea: Cel mai mare sarpe din Romania si-a extins populatia si habitatele

Balaurul dobrogean, cel mai mare sarpe din Romania, si-a extins populatia cu 25% in ultimii 10 ani, dar si habitatele din Parcul National Muntii Macinului PNMM). Astfel, restrictiile impuse de.

Un tanar din Romania a ajuns in topul Forbes cu o afacere unica

Un tanar din Ticleni, judetul Gorj, la numai 22 de ani, a ajuns in topul Forbes al antreprenorilor sub 30 de ani, cu un produs unic pe piata din Romania. Ionel Burtea a plantat mure pe terenul de la bunici, iar di.

Anunt BOMBA: Ce se intampla cu TIMBRUL DE MEDIU pentru masinile DIESEL. Veste surprinzatoare si pentru cea mai populara marca din Romania

In primul trimestru din 2018 au fost importate peste 120. 000 de vehicule, conform analizei Autovit. ro asupra datelor oferite de Directia Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor DRPCIV). Piata.

BRANDUL DE TOP care a renuntat TOTAL la masinile DIESEL: Ce se intampla cu posesorii de autovehicule din ROMANIA

Schimbari importante au fost anuntate de gigantul auto Hyundai, in plin scandal al motoarelor diesel! Modelul Hyundai i20 nu mai este disponibil cu motorizare diesel, la 4 ani de la lansarea noii generatii. in.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2463 seconds )