Libnet.ro
UNICEF

07:45

BURSELE DIN LUME Asasinarea generalului iranian Soleimani a adus temeri pe burse

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
BURSELE DIN LUME Asasinarea generalului iranian Soleimani a adus temeri pe burse

Cursul de pe pietele din Europa a fost unul descendent vineri, investitorii avand temeri generate de consecintele asasinarii celui mai important general din Iran, Qasem Soleimani, la comanda presedintelui american Donald Trump. Cele mai afectate au fost sectoarele calatoriilor si auto. continuă pe Ziarul Bursa

Alerta mondiala dupa asasinarea generalului iranian Qasem Soleimani. Ce se intampla cu preturile aurului si petrolului

Consecintele asasinarii generalului Soleimani vor incepe sa se resimta cat de curand. Ce se intampla cu pretul aurului pe pietele internationale dupa ordinul lui Trump? Consecintele asasinarii generalului iranian Soleimani. Ce se intampla cu pretul aurului? Cotatia aurului la bursa de marfuri de la New York a incheiat ziua de vineri in crestere cu 1,6% .

Uciderea generalului iranian Soleimani: Seful diplomatiei americane le reproseaza europenilor ca nu au fost utili

Secretarul de stat american, Mike Pompeo, i-a criticat pe europeni ca nu au fost la fel de utili, asa cum ar fi trebuit sa fie in cazul operatiunii de ucidere a generalului iranian Qassem Soleimani in Irak.

Autoritatile irakiene au deschis o ancheta privind asasinarea generalului Qassem Soleimani. Cine sunt suspectii care ar fi colaborat cu SUA

Autoritatile irakiene au lansat o investigatie care vizeaza uciderea comandantului fortelor Quds, generalul Qassem Soleimani, a transmis un purtator de cuvant al Fortelor Armate irakiene, pentru publicatia rusa Sputnik.

DUPA MOARTEA GENERALULUI IRANIAN SOLEIMANI, Cotatia petrolului, in crestere

Cotatia barilului de petrol a crescut vineri dupa ce anuntul mortii influentului general iranian Qassem Soleimani, ucis in aceeasi zi intr-un raid american la Bagdad, a provocat ingrijorari pe piata cu privire la o escaladare a tensiunilor in regiune, informeaza AFP, citata de Agerpres.

Pretul petrolului a sarit si el in aer, dupa moartea generalului iranian Soleimani

Cotatia barilului de petrol a crescut vineri dupa ce anuntul mortii influentului general iranian Qassem Soleimani, ucis mai devreme intr-un raid american la Bagdad, a provocat ingrijorari pe piata cu privire la o escaladare a tensiunilor in regiune, informeaza AFP.

Liderul suprem iranian promite razbunare dupa ce SUA l-au ucis pe generalului iranian Soleimani

Autoritatile de la Teheran au calificat drept o escaladare extrem de periculoasa uciderea generalului iranian Qassem Soleimani, emisar al Republicii islamice in Irak si lider pro-iranian, intr-un raid american la Bagdad.

Uciderea generalului iranian Soleimani, operatiune fara precedent pentru armata americana VIDEO

Raidul american fara precedent in care generalul iranian Qassem Soleimani a fost ucis vineri la Bagdad deschide o perioada de incertitudine pentru Statele Unite si aliatii sai din regiune si ridica multe intrebari.

VIDEO Generalul iranian Soleimani, ucis cu rachete Ninja, concepute special pentru lichidarea teroristilor

Generalul iranian Qasem Soleimani a fost ucis, vineri, la Bagdad, cu rachete Ninnja, Hellfire R9X modificate, transportate de drona de tip MQ-9 Reaper, informeaza canalul de televiziune Al Arabia.

Impactul asasinarii lui Qassem Soleimani si noua paradigma SUA-Irak-Iran

In dimineata zilei de 3 ianuarie 2020, presedintele Donald Trump confirma asasinarea generalului Qassem Soleimani, conducatorul fortelor al-Quds Ieruslalim), trupe de elita a celebrei Garzi a Revolutionarilor, aflata in subordinea directa a Liderului Suprem iranian.

FOTO VIDEO Mii de irakieni au strigat Moarte Americii! la funeraliile generalului Qassem Soleimani si ale lui Abou Mehdi al-Mouhandis. Rugaciuni si proteste in Iran

Mii de irakieni scandau sambata Moarte Americii! la funeraliile generalului iranian Qassem Soleimani si ale lui Abou Mehdi al-Mouhandis, principalul sau locotenent in Irak, amandoi ucisi in raidul american, potrivit unui fotograf al AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )