Libnet.ro
UNICEF

07:45

Tehnologia de recunoastere faciala, interzisa? Care sunt problemele

Playtech Playtech,
Tehnologia de recunoastere faciala, interzisa? Care sunt problemele

Sistemele care au la baza tehnologia de recunoastere faciala incep sa ridice unele semne de intrebare. Exista mai multe ingrijorari in acest sens. Tehnologia recunoasterii faciale a. continuă pe Playtech

Proiect MAI: Carti electronice de identitate de la 12 ani, cu CIP pe care sunt stocate date biometrice

Romanii vor putea opta pentru carti electronice de identitate incepand cu varsta de 12 ani, documente prevazute cu un CIP pe care sunt stocate imaginea faciala si doua amprente digitate si cu care se pot autentifica in Platforma informatica din asigurarile de sanatate, prevede un proiect pus, marti, in dezbatere de Ministerul Afacerilor Interne MAI).

Klaus Iohannis: Nu suntem deloc convinsi ca guvernul de la Chisinau isi propune ca obiectiv parcursul european Vom continua doar proiectele de sprijin care sunt dedicate direct cetatenilor din Moldova

Presedintele Klaus Iohannis a declarat joi ca nu este deloc convins ca actualul guvern de la Chisinau isi propune ca obiectiv parcursul european iar Bucurestiul va relua cooperarea deplina doar cand vor exista actiuni concrete in acest sens. Pana atunci, vor fi continuate doar proiectele de sprijin care sunt dedicate direct cetatenilor de peste Prut.

Final in procesul de coruptie in care sunt judecati fostul primar din Pitesti Tudor Pendiuc si fiica sa

Tribunalul Bucuresti a terminat joi dezbaterile in dosarul in care Tudor Pendiuc, primar al Pitestiului timp de 22 de ani, a fost trimis in judecata, alaturi de fiica sa, pentru luare de mita si abuz in serviciu cu consecinte deosebit de grave.

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2037 seconds )