Libnet.ro
UNICEF

23:00

Telefoane Digi ieftine: iei Samsung la zero lei si nu numai

Playtech Playtech,
Telefoane Digi ieftine: iei Samsung la zero lei si nu numai

Digi |RCS-RDS te ajuta sa nu regreti c-ai spart toti banii pe vacante. Asa ca poti lua si un telefon bun, la pret mic, dar si sa ai vacanta dorita. Lista cu telefoane Digi ieftine te. continuă pe Playtech

Telefoane Digi ieftine: ce iei cu zero lei si nu-ti pare rau

Digi |RCS-RDS are o noua oferta pentru tine. Asta daca esti in cautarea unui nou telefon. Si poate vrei sa-l iei si in rate, cu avans de zero lei. Digi iti pune la dispozitie telefoane.

Cele mai ieftine telefoane Digi pe care sa le cumperi de la RDS-RCS in 2019

Grupul Digi |RCS-RDS s-a remarcat mereu cu preturi mici si telefoane ieftine. Dar care sunt cele mai ieftine pe care le poti cumpara? Am facut lista asta ca sa stii ce sa alegi. Cand vine.

Legea pensiilor intra astazi la vot in Camera Deputatilor Ce prevede legea si care este impactul bugetar - 8,4 miliarde de lei numai in acest an

Legea pensiilor, care a fost respinsa de Senat, prima camera sesizata, intra miercuri la vot in Camera Deputatilor. Initiatorul legii, fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu, spunea ca in acest an legea pensiilor va avea un impact bugetar de 8,4 miliarde de lei, in 2020 de 24,8 miliarde de lei, in 2021 de 51 de miliarde de lei, iar in 2022 impactul bugetar va fi de 81 de miliarde de lei. Legea ar urma sa se aplice treptat din 1 septembrie, data de la care Guvernul PSD promite majorarea punctului de pensie.

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )