Libnet.ro
UNICEF

6 Mai.

Telefoane Digi Mobil potrivite pentru orice salariu din Romania

Playtech Playtech,
Telefoane Digi Mobil potrivite pentru orice salariu din Romania

Digi Mobil ofera telefoane bune la preturi variate, pentru toate bugetele. Nu conteaza daca ai un salariu mare sau mic, cu siguranta vei gasi un model potrivit buzunarului tau si la propriu. continuă pe Playtech

Mihai Chirica, despre Gabriela Firea: Orice cedare din partea ei este egala cu moartea politica

Primarul Iasiului, Mihai Chirica, a declarat miercuri, pentru AGERPRES, ca, in incercarea de a iesi nesifonata complet din bataliile publice care au avut loc de-a lungul timpului la Bucuresti, primarul.

Carmen Dan si Catalin Paraschiv, chemati n Comisia pentru Drepturile Omului din Camera Deputatilor

Ministrul de Interne, Carmen Dan, Catalin Paraschiv, seful Brigazii Speciale a Jandarmeriei Romane, Avocatul Poporului si conducerea Institutului Roman pentru Drepturile Omului sunt invitati in data de 18 septembrie in Comisia pentru Drepturile Omului in cazul protestelor din 10 august, relateaza Mediafax.

Propune soc a americanilor pentru rezolvarea crizei din Orientul Mijlociu: Palestina sa formeze o confederatie cu Iordania

Idee inedita a consilierilor americani care lucreaza pentru gasirea unei solutii pentru pace in Orientul Mijlociu! Conform unei surse din Israel, citata de AFP, acestia ar fi propus formarea unei confederatii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 6 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )