Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ce telefon are camera mai buna: iPhone 6S, Galaxy S6 si iPhone 6 Plus

Antena3 Antena3,
Ce telefon are camera mai buna: iPhone 6S, Galaxy S6 si iPhone 6 Plus

Una dintre principalele imbunatatiri ale celui mai nou model de smartphone de la Apple, iPhone 6s, este camera, scrie Business Insider, citat de zf. ro. IPhone 6S vine cu o camera de 12 megapixeli,. continuă pe Antena3

Cat costa iPhone 6s in Romania: cel mai ieftin si cel mai scump, in functie de operator

Daca vrei sa stii la ce pret cumperi iPhone 6s in Romania, acum avem costul pentru fiecare operator. Totusi, nu-i deloc ieftin.

iPhone 6S are o baterie mai mica si o autonomie mai mare

La cateva zile dupa lansarea oficiala a noilor iPhone 6S si iPhone 6S Plus au aparut online si primele teste de autonomie, cele mai relevante la un telefon. Daca ati avut din totdeauna o fascinatie pentru telefoane cu o autonomie un pic mai mare, va veti bucura sa aflati ca noul smartphone al celor de [] iPhone 6S are o baterie mai mica si o autonomie mai mare Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Preturile iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Romania: la Telekom e cea mai buna oferta

Preturile iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Romania sunt acum oficiale, odata ce operatorii Orange, Vodafone si Telekom au dat drumul precomenzilor care vor fi onorate pe 9 octombrie. iPhone 6S si iPhone 6S Plus sunt cele mai dorite smartphone-uri din lume in acest moment. Ele vor ajunge in Romania pe 9 octombrie, iar [] Preturile iPhone 6S si iPhone 6S Plus in Romania: la Telekom e cea mai buna oferta Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Un inventator despre care lumea a si uitat ca exista crede ca iPhone 6s e plictisitor

IPhone nu este, desigur, primul telefon al omenirii. Omul care a folosit primul telefon mobil crede insa ca iPhone 6s este prea putin interesant.

Noul Nexus 6P are aproape cea mai buna camera pe un telefon

Cei care folosesc constant smartphone-ul pe post de camera foto, au un motiv in plus pentru a se orienta catre noul terminal Google Nexus 6P. Cu toate ca nu a fost inca anuntat oficial de 24 de ore, cei de la DxOMark, o autoritate foarte importanta in domeniul testarii de camere foto, au avut deja [] Noul Nexus 6P are aproape cea mai buna camera pe un telefon Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Google a anuntat cea mai buna tableta cu Android, Pixel C

Daca v-ati dorit de mult timp o tableta de top cu Android care sa nu fie creata de Samsung, cei de la Google au anuntat noua Pixel C. in urma cu cativa ani, inginerii Google ne-au demonstrat ca se pricep la design cand au lansat un Chromebook foarte impresionant cu ecran HiDPI intitulat Pixel. La [] Google a anuntat cea mai buna tableta cu Android, Pixel C Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Test foto: iPhone 6S este comparat cu toate celelalte iPhone-uri

Pentru placerea voastra, cineva a facut un test comparativ intre abilitatile de captura foto ale iPhone 6S si toate celelalte iPhone-uri lansate vreodata. Desi pare putin probabil ca undeva sa existe un iPhone 2G functional, se pare ca un fotograf cu numele Lisa Bettany nu are doar primul iPhone, ci si toate celelalte modele lansate [] Test foto: iPhone 6S este comparat cu toate celelalte iPhone-uri Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Care sunt preturile iPhone 6s si iPhone 6s Plus la Orange, Vodafone si Telekom

Cei care vor sa faca pre-comenzi pentru noile produse Apple, iPhone 6s si iPhone 6s Plus, pot face acest lucru incepand de vineri, 2 octombrie, iar cei trei mari operatori au prezentat si preturile. La Orange, iPhone 6s se vinde de la 299 de euro, iar iPhone 6s Plus de la 398 euro, impreuna cu un abonament lunar de 42 euro timp de 2 ani. La Vodafone, iPhone 6s se vinde de la 0 euro, iar iPhone 6s Plus de la 99 de euro impreuna cu un abonament lunar de 89 de euro pe 2 ani. La Telekom, iPhone 6s se vinde de la 1399 lei, iar iPhone 6s Plus varianta de 64 GB) la un pret de 2199 lei, impreuna cu un abonament lunar de 39,95 euro pe 2 ani. Vezi in articol si cat costa 'la liber' cele doua terminale Apple vandute de cei trei operatori mobili.

Cat costa iPhone 6S si iPhone 6S Plus la operatori

Orange, Vodafone si Telekom Romania au introdus pe site-uri posibilitatea de a precomanda cele mai noi telefoane Apple, iPhone 6S si iPhone 6S Plus. La liber, terminalul poate fi achizitionat cu preturi pornind de la peste 700 de euro.

iPhone 6S si iPhone 6S Plus, la pre-comanda in eMAG Apple Shop

EMAG, unul dintre cei mai importanti jucatori online din regiune, lanseaza iPhone 6S si iPhone 6S Plus, cele mai noi smartphone-uri ale brandului Apple, pe 9 octombrie 2015, in eMAG Apple Shop.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )