Libnet.ro
UNICEF

01:05

Telefonul cu cea mai buna camera: iPhone 6 Plus vs. Galaxy S5 vs. LG G3

Playtech Playtech,
Telefonul cu cea mai buna camera: iPhone 6 Plus vs. Galaxy S5 vs. LG G3

Telefonul cu cea mai buna camera foto e cel care se potriveste cel mai bine stilului tau. Am ajuns sa facem tot mai multe poze cu telefoanele, dar nu toate telefoanele sunt la fel. Noi am testat trei dintre cele mai bune telefoane: iPhone 6 Plus, Samsung Galaxy S5 si LG G3. Acestea nu sunt neaparat cele mai bune, nici cele mai noi, dar sunt cele disponibile in Romania, in Europa si in restul lumii. Am ales iPhone 6 Plus, []. continuă pe Playtech

Testul camerelor foto - cine castiga in batalia dintre Samsung Galaxy S5, LG G3 si iPhone 6 Plus

Telefonul cu cea mai buna camera foto e cel care se potriveste cel mai bine stilului tau. Am ajuns sa facem tot mai multe poze cu telefoanele, dar nu toate telefoanele sunt la fel. Noi am testat trei dintre cele mai bune telefoane: iPhone 6 Plus, Samsung Galaxy S5 si LG G3.

Telefonul cu cea mai buna autonomie a fost lansat. Acesta e cel mai bun Motorola

Autonomia este inca un minus al multor telefoane, dar cu ultimul smartphone Motorola tocmai a aratat tuturor cum ar trebui sa fie un smartphone foarte bun. Acesta este Motorola Droid Turbo.

Daikin Nexura - cea mai buna alegere pentru incalzire si racire

Nexura va face lumea confortabila. Racoarea unei brize de vara sau confortul unei surse suplimentare de caldura aduc o senzatie de bunastare in spatiul in care va petreceti timpul, de-a lungul intregului an. Designul sau discret, dar modern, cu un panou frontal care radiaza o caldura suplimentara, nivelul redus al zgomotului si debitul redus al aerului va transforma camera intr-un refugiu.

Cum sa pregatesti cea mai buna varza murata

Nu trebuie sa fii o gospodina cu experienta pentru a pune varza la murat. Iar daca urmezi sfaturile regretatului Radu Anton Roman regasite in cartea Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti) vei obtine cea mai buna varza murata. Iata cum:.

Cum sa gatesti cea mai buna plachie bucovineana

Nu numai oamenii Dunarii stiu sa prepare o adevarata plachie, ca la mama acasa. Ci si bucovinenii. O demonstreaza chiar aceasta reteta pescuita din cartea lui Radu Anton Roman Bucate, vinuri si obiceiuri romanesti.

Radu Banciu: Prezidentialele din acest an, cea mai mare comedie. A nu te duce la vot inseamna a avea constiinta

Jurnalistul Radu Banciu a declarat joi seara ca alegerile prezidentiale din acest an sunt cea mai mare comedie, aratand ca a nu te duce la vot inseamna a avea constiinta. Cea mai mare comedie sa.

Cea mai populara atractie din Cluj conform Trip Advisor se intoarce cu o noua aventura: The Secret

Creatorii The Dungeon, cea mai populara atractie din Cluj conform Trip Advisor, anunta lansarea a doua noi jocuri de tip room-escape: The Experiment si The Secret, doua proiecte ce promit experiente inedite tuturor celor care calca pragul celor doua locatii.

Cea mai BOGATA femeie din Monaco, ucisa in plina strada. Detaliile din spatele unui caz SOCANT. CINE a ordonat asasinatul

Monaco este unul din cele mai frumoase locuri de pe riviera franceza. Bogatii lumii vin aici sa se bucure de luxul si rafinamentul care inconjoara fiecare loc din principat. insa cea mai bogata si una din cele.

Vacanta efervescenta in New York, orasul unde calatoresti la cea mai mare intensitate

Numai sa-ti doresti sa ajungi in New York inseamna ca ai deja o doza mare de energie pe care vrei sa o consumi in efervescenta americana. Dar cand o sa te afli acolo? Inseamna sa traiesti o vacanta la cea mai mare intensitate pe care ti-o poate oferi.

Cea mai cunoscuta florareasa din Bucuresti, Bambina, a murit dupa luni de suferinta (VIDEO)

Cea mai cunoscuta si bogata florareasa din Bucuresti, Bambina, a murit joi dimineata, dupa o lunga suferinta. Dupa cateva luni in care s-a zbatut intre viata si moarte, florareasa de 62 de ani a murit.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )