Libnet.ro
UNICEF

11:00

Telefonul de top care te face sa uiti de Galaxy Note 10: cat de special este Nubia Z20

Playtech Playtech,
Telefonul de top care te face sa uiti de Galaxy Note 10: cat de special este Nubia Z20

La mai putin de 24 de ore de la lansarea Galaxy Note 10, cei de la ZTE au lansat un smartphone de top un pic mai interesant. Acesta din urma este intitulat Nubia Z20. Daca ai avut de mult timp o. continuă pe Playtech

VIDEO Samsung a lansat telefonul de varf de gama Galaxy Note 10. A disparut mufa de casti, dar apare inca un model Note cu ecran urias, de 6,8 inci

Samsung Electronic a prezentat joi seara telefonul sau fanion Note 10 care, in premiera, vine in doua variante, una cu ecran de 6,3 inci si alta cu ecran de 6,8 inci, cel mai mare pus vreodata pe un Note. Ambele vor avea si varianta 5G, iar preturile pentru SUA sunt de 949 dolari pentru Note 10 si de 1. 099 dolari pentru Note 10+. Stylus-ul pentru care telefoanele Note sunt celebre a fost regandit. Vor fi disponibile trei versiuni de culoare, iar primele telefoane ajung pe 23 august. Primul Note a fost lansat in 2011 si avea un ecran extrem de mare pentru acele vremuri: 5,3 inci.

SAMSUNG GALAXY NOTE 10 si SAMSUNG GALAXY NOTE 10 PLUS, prezentate oficial. Ce aduc nou aceste telefoane

SAMSUNG GALAXY NOTE 10 si SAMSUNG GALAXY NOTE 10 PLUS Samsung a prezentat miercuri, la New York, noile modele ale familiei sale de telefoane mobile inteligente Galaxy: Note 10 si Note 10 Plus, acesta din urma cu mai.

Preturi Samsung Galaxy Note 10 si Galaxy Note 10+

In cadrul evenimentului Galaxy Unpacked desfasurat la Barclays Center din Brooklyn, New York, marti 7 august, Samsung a prezentat noile Samsung Galaxy Note 10.

Samsung Galaxy Note 10: pret, specificatii si ce trebuie sa mai stii

Samsung Galaxy Note 10 se lanseaza in aceasta seara, 7 august, iar asta este tot ce trebuie sa stii despre viitorul telefon al coreenilor. Samsung va anunta oficial Galaxy Note 10 si Note 10.

Oferta care te ajuta sa iei Samsung Galaxy Note 10 la pret mult mai mic

Samsung Galaxy Note 10 a fost anuntat pe 7 august si din 23 august va fi livrat clientilor. Sunt doua versiuni, in premiera, si pretul e in linia ultimilor doi ani. Daca vrei sa prinzi.

Impresii despre Samsung Galaxy Note 10: de ce sunt doua versiuni si care e cea mai ieftina?

Samsung Galaxy Note 10 a fost anuntat pe 7 august. Din 23 august va putea fi cumparat de oriunde. De data aceasta, producatorul a ales sa lanseze doua versiuni ale aceluiasi telefon. Si ambele.

Ce baterie are si ce inseama incarcarea rapida pe Samsung Galaxy Note 10+

In cadrul evenimentului Galaxy Unpacked desfasurat la Barclays Center din Brooklyn, New York, marti 7 august, Samsung a prezentat noile Samsung Galaxy Note 10.

Cat costa Samsung Galaxy Note 10: oferte de la Orange, Vodafone si altii

Samsung Galaxy Note 10 a fost anuntat. Pretul, cum era de asteptat, se invarte in jurul sumei de 1. 000 de dolari. Si, asa cum te asteptai, in Romania difera. Am aruncat o privire pe.

Galaxy Note 10, ancorat in servicii Microsoft: ce trebuie sa stii

Relatia dintre Microsoft si Samsung a devenit din ce in ce mai stransa in ultimii ani, iar odata cu lansarea Galaxy Note 10, aceasta a ajuns la un alt nivel. Daca esti dependent de multe.

Samsung Galaxy Note 10, lansat: pret, specificatii si noutati

Samsung Galaxy Note 10 a fost anuntat oficial. Va fi disponibil din august si, ei bine, va fi in doua versiuni. E o premiera insemnata de la Samsung. Diferentele nu sunt mari, dar sunt.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )