Libnet.ro
UNICEF

00:07

Telekom Romania anunta implementarea unui proiect Smart City in Capitala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Telekom Romania anunta implementarea unui proiect Smart City in Capitala

Telekom Romania a implementat un proiect de tip Smart City in Parcul Tineretului, pentru Primaria Sectorului 4 si cu sprijinul Cisco, care se bazeaza pe tehnologii moderne si ofera activitati diversificate de relaxare, potrivit unui comunicat remis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Bucurestiul conectat: Parcul Tineretului devine mai inteligent

Zilele trecute va scriam despre campusul universitar al Universitatii Politehnica si despre cum va deveni inteligent prin implementarea unui proiect de tip Smart City. Luni seara, Bucurestiul a mai facut un pas catre orasul conectat in care visez sa traiesc. Telekom si Cisco au anuntat implementarea, cu sprijinul Primariei Sectorului 4, unui proiect de tip [].

Telekom a lansat primul proiect de tip smart city din Romania in Oraselul Copiilor din Bucuresti

Telekom Romania, cel mai mare operator de telecomunicatii de pe piata locala, a lansat primul proiect pilot de tip smart city din Romania, in Parcul Tineretului zona Oraselul Copiilor), din sectorul 4 din Bucuresti.

CBC Romania: Implementarea unui management bazat pe performanta in institutiile de stat, necesara in RomaniaProfesionista

Angajatii din institutiile de stat intarzie uneori si sase luni sa acorde companiilor actele de care au nevoie pentru desfasurarea activitatilor, iar o solutie pentru corectarea acestei situatii ar fi implementarea unui sistem de management bazat pe.

Delta Dunarii ar putea fi extinsa cu aproape 1000 de hectare in cadrul unui proiect de aproximativ 3 milioane de euro (VIDEO)

Delta Dunarii ar putea fi extinsa cu aproape 1000 de hectare. Totul in cadrul unui proiect de aproape 3 milioane de euro. Locuitorii din comuna Mahmudia asteapta ca in intreaga regiune sa se formeze, .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,194 seconds )