Libnet.ro
UNICEF

07:46

in Teleorman, judet condus de Dragnea, avem cei mai multi asistati sociali; oare de ce?

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
in Teleorman, judet condus de Dragnea, avem cei mai multi asistati sociali; oare de ce?

In judetul Teleorman, condus de Liviu Dragnea, sunt cei mai multi asistati social, a afirmat astazi premierul Dacian Ciolos, intr-un interviu la Adevarul Live. continuă pe Ziarul Bursa

Dacian Ciolos iese la atac: in judetul Teleorman, condus de Liviu Dragnea, avem cei mai multi asistati social. Acolo nu se dezvolta economia, oare de ce?

Premierul Dacian Ciolos a lansat un atac la adresa presedintelui PSD, Liviu Dragnea. Seful executivul a prezentat situatia din judetul Teleorman, unde Liviu Dragnea a fost presedintele Consiliului Judetean.

ANALIZA: Cei mai multi candidati la parlamentare sunt ingineri, economisti si juristi. Nu lipsesc paznicii, taximetristii, astrologii, pensionarii si somerii

Dintre cei aproximativ 6. 500 de candidati la alegerile parlamentare, cei mai multi - aproape 1. 400 - s-au declarat ingineri, ei fiind urmati de economisti 1. 100) si juristi aproape 800), insa nu lipsesc nici meserii precum cea de astrolog, de agent de paza, de cantaret bisericesc sau de team lider. Printre candidati se afla si sute de pensionari si zeci de someri si casnici.

Partidele si independentii au inregistrat contributii uriase pentru campanie. Care sunt partidele care au declarat cei mai multi bani (VIDEO)

Contributii uriase pentru campania electorala! Partidele si candidatii independenti au inregistrat contributii totale de aproape 33 de milioane de lei. in fruntea clasamentului, se afla PSD si PNL cu.

Moldova, in topul tarilor cu cei mai multi oameni care mor din cauza fumatului

In cadrul dialogului de politici in domeniul controlului tutunului gazduit de Parlamentul Republicii Moldova, luni, 5 decembrie, au fost prezentate mai multe date. Conform lor, Republica Moldova se incadreaza in randul statelor cu cea mai inalta rata de decese, din cauza bolilor asociate fumatului. Un sfert din locuitorii adulti ai tarii sunt fumatori activi, iar fumatul printre tineri este in crestere.

Lista gesturilor nepoliticoase pe care le fac cei mai multi oameni cand se afla in vizita: de ce nu este corect sa iti iei La revedere de la ceilalti oaspeti la plecare

Indiferent care este scopul si durata vizitei, sau relatia cu gazda, exista cateva reguli ale bunelor maniere pe care orice musafir trebuie sa le respecte. Fie ca este vorba de utilizarea telefonului, lipsa interactiunii sau tam-tamul de la plecare, exista reguli dupa care sa ne ghidam.

Romania, lovita de un val de ninsori. Mai multi turisti sunt blocati la Ranca, din cauza viscolului. Traficul pe mai multe drumuri a fost blocat, din cauza unor accidente. Risc ridicat de avalansa in Bucegi si Fagaras

Mai multi turisti sunt blocati, vineri, la Ranca, dupa ce drumul national DN 67C Novaci - Ranca a fost inchis din cauza viscolului.

Mai multi turisti sunt blocati la Ranca, din cauza viscolului. DN 67C a fost inchis

Mai multi turisti sunt blocati, vineri, la Ranca, dupa ce drumul national DN 67C Novaci - Ranca a fost inchis din cauza viscolului.

Ion Tiriac a devenit impresarul lui Lucas Pouille, locul 15 ATP, unul dintre cei mai buni tenismeni francezi

Ion Tiriac se va ocupa de cariera tenismenului Lucas Pouille, 22 de ani, locul 15 ATP, unul dintre cei mai buni jucatori francezi, scrie news. ro.

Romanii sunt de Craciun cei mai iresponsabili din Europa. Se imprumuta pentru petreceri si cadouri - sondaj

Romanii sunt cei mai iresponsabili europeni cand vine vorba de cheltuit bani in preajma Craciunului. Astfel, potrivit unui sondaj realizat de ING Bank in mai multe tari, romanii se afla pe primul loc in Europa la procentajul respondentilor care au.

Unul din cei mai mari actionari ai Lukoil si-ar putea vinde participatia catre Rosneft, grup apropiat de Kremlin

Leonid Fedun, unul dintre cei mai mari actionari ai Lukoil si vicepresedinte al grupului petrolier, nu a exclus vanzarea participatiei sale catre compania Rosneft, apropiata de Kremlin, in contextul speculatiilor legate de posibila preluare a Lukoil de catre Rosneft, a relatat sambata publicatia ruseasca RBC, citata de Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )