Libnet.ro
UNICEF

21:45

Unul din cei mai mari actionari ai Lukoil si-ar putea vinde participatia catre Rosneft, grup apropiat de Kremlin

Adevărul Adevărul,
Unul din cei mai mari actionari ai Lukoil si-ar putea vinde participatia catre Rosneft, grup apropiat de Kremlin

Leonid Fedun, unul dintre cei mai mari actionari ai Lukoil si vicepresedinte al grupului petrolier, nu a exclus vanzarea participatiei sale catre compania Rosneft, apropiata de Kremlin, in contextul speculatiilor legate de posibila preluare a Lukoil de catre Rosneft, a relatat sambata publicatia ruseasca RBC, citata de Reuters. continuă pe Adevărul

Nordul Italiei in flacari: Una dintre cele mai mari rafinarii a sarit in aer (FOTO)

Una dintre cele mai mari rafinariidin nordul Italiei a sarit in aer in urma unei explozii puternice. Explozia a izbucnit joi, in jurul orei 16, intr-o rafinarie a companiei ENI din.

Eurostat: Unul din trei romani NU isi permite sa iasa in oras nici macar o data pe luna

Unul din trei romani nu isi permite sa iasa in oras cu prietenii sau familia nici macar o data pe luna, iar cele mai afectate sunt persoanele in varsta, se arata intr-un raport realizat de Eurostat. Procente similare se mai intalnesc in Ungaria si.

Cei mai buni piloti din Romania, premiati la Gala Campionilor 2016 FOTO

In orasul de pe Mures a avut loc festivitatea in care au fost premiati cei mai buni piloti din Romania, printre care se afla si numerosi aradeni.

ANALIZA: Cei mai multi candidati la parlamentare sunt ingineri, economisti si juristi. Nu lipsesc paznicii, taximetristii, astrologii, pensionarii si somerii

Dintre cei aproximativ 6. 500 de candidati la alegerile parlamentare, cei mai multi - aproape 1. 400 - s-au declarat ingineri, ei fiind urmati de economisti 1. 100) si juristi aproape 800), insa nu lipsesc nici meserii precum cea de astrolog, de agent de paza, de cantaret bisericesc sau de team lider. Printre candidati se afla si sute de pensionari si zeci de someri si casnici.

Bookfest Brasov, prilej de intalnire cu cei mai indragiti autori, printre care Lucian Boia si Ioana Parvulescu

La Targul de Carte Bookfest Brasov va fi un prilej de intalnire cu cei mai indragiti autori si bestsellerurile toamnei, in perioada 1-4 decembrie. Lucian Boia, Ioana Parvulescu, Marius Chivu, Vlad Zografi, Sabina Fati, Denisa Comanescu, Ana Barton sunt catia dintre autorii care vor fi prezenti la Brasov.

Obiceiurile economice surprinzatoare ale unora dintre cei mai bogati oameni din lume

Oamenii obisnuiti sunt deja familiarizati cu economisirea, fie ca aceasta inseamna ca iei masa acasa sau sa petreci multe ori incercand sa gasesti cel mai ieftin zbor. in mod surprinzator insa, unii dintre cei mai bogati oameni din lume sunt incredibil de economi.

Ce s-a intamplat cu aurul tarilor Europei. Germania si Rusia, cele mai mari periculoase acaparatoare de tezaure

Si alte tari din Europa au trecut prin probleme asemanatoare cu cele ale Romaniei in privinta pastrarii rezervelor de aur.

O comedie despre criza refugiatilor, filmul german cu cele mai mari incasari din 2016 VIDEO

Willkommen bei den Hartmanns/ Bine ati venit la familia Hartmann, o comedie despre criza refugiatilor care ruleaza in cinematografele din Germania, a avut incasari de peste 20 de milioane de dolari de la lansare, la 3 noiembrie, ceea ce-l face filmul de limba germana cu cel mai bun box office din acest an, scrie The Hollywood Reporter, citat de Agerpres.

Cei mai SEXY iNGERASI din lume au defilat in show-ul Victorias Secret (GALERIE FOTO)

O data pe an, cele mai sexy femei ale planetei se aduna in acelasi loc, pentru cea mai mare delifare de lenjerie intima din lume. Acest lucru s-a intamplat si ieri, 30 noiembrie, cand modelele.

Huiduieli la Arcul de Triumf, cand au inceput ceremoniile de Ziua Nationala. Firea si Tariceanu au fost in public. Peste 3.000 de militari si specialisti din MApN, MAI si SRI au defliat in Bucuresti |LIVE VIDEO + FOTO

Peste 3. 000 de militari si specialisti de la Ministerul Apararii Nationale, Ministerul Afacerilor Interne si Serviciul Roman de Informatii au participat, joi, la parada de 1 Decembrie, alaturi de peste 300 de mijloace tehnice, din care aproximativ 50 de aeronave printre care si cele sase avioane F-16 achizitionate de Fortele Aeriene anul acesta.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2134 seconds )