Libnet.ro
UNICEF

01:05

Telescopul Hubble implineste astazi 25 de ani

B1 B1,
Telescopul Hubble implineste astazi 25 de ani

Telescopul Hubble, lansat pe 24 aprilie 1990, inainte ca web-ul si GPS-ul sa existe, implineste astazi 25 de ani si inca functioneaza corespunzator, informeaza CNN. Ghidat de un centru de control al NASA din. continuă pe B1

FOTOGALERIE VIDEO Telescopul Hubble implineste astazi 25 de ani. Imagini care au schimbat modul in care vedem Universul

Hubble, primul telescop spatial construit de oameni, care a bulversat perceptia asupra Universului, dezvaluind imagini uluitoare ale unor galaxii indepartate, implineste astazi 25 de ani de functionare in spatiu.

25 de ani de galaxii si nebuloase cu telescopul Hubble [FOTO]

Telescopul Hubble, a carui camera foto a furnizat cele mai detaliate imagini din spatiu, aniverseaza 25 de ani pe orbita. Telescopul Hubble a fost lansat pe orbita in 1990, fiind numit dupa astronomul Edwin Hubble. Pe 24 aprilie 1990, naveta spatiala Discovery s-a dus in orbita joasa a Pamantului, pentru a amplasa Telescopul Spatial Hubble. [] 25 de ani de galaxii si nebuloase cu telescopul Hubble [FOTO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

25 de ani cu telescopul Hubble - instrumentul care a vazut dincolo de imposibil

Telescopul Hubble aniverseaza 25 de ani pe orbita, timp in care a studiat galaxii indepartate si a facut unele dintre cele mai bune imagini spatiale din istorie.

Regina Elisabeta a II-a, cel mai VARSTNIC monarh in viata de pe glob, implineste 89 de ani

Regina Elisabeta a II-a, cel mai varstnic monarh in viata de pe glob, implineste, astazi, 89 de ani. Potrivit traditiei britanice, aniversarea suveranei este sarbatorita, oficial, in luna iunie, oricare ar.

Biserica pictata de Nicolae Tonitza implineste 100 de ani

Joi, 23 aprilie, biserica Sf. Mc. Gheorghe din Constanta strada Nicolae Iorga) isi va praznui hramul. Cu acest prilej, incepand cu ora 8. 45, IPS Teodosie va oficia Sfanta Liturghie aici, la asezamantul de cult care, anul acesta, implineste 100 de ani de la punerea pietrei de temelie.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )