Libnet.ro
UNICEF

14:15

Regina Elisabeta a II-a, cel mai VARSTNIC monarh in viata de pe glob, implineste 89 de ani

Antena3 Antena3,
Regina Elisabeta a II-a, cel mai VARSTNIC monarh in viata de pe glob, implineste 89 de ani

Regina Elisabeta a II-a, cel mai varstnic monarh in viata de pe glob, implineste, astazi, 89 de ani. Potrivit traditiei britanice, aniversarea suveranei este sarbatorita, oficial, in luna iunie, oricare ar. continuă pe Antena3

Elisabeta a II-a a devenit cel mai varstinic monarh din lume: Regina Marii Britanii a implinit astazi 89 de ani

Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii, cel mai varstnic suveran in viata din lume, sarbatoreste astazi, in familie, implinirea varstei de 89 de ani. Suverana britanica isi petrece ziua de nastere intr-un cadru privat, in familie, in contextul in care aniversarea ei este celebrata in mod traditional prin intermediul unor evenimente publice in luna iunie.

Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii, cel mai varstnic suveran in viata din lume, sarbatoreste marti implinirea varstei de 89 de ani

Regina Elizabeth a II-a a Marii Britanii, cel mai varstnic suveran in viata din lume, sarbatoreste marti, in familie, implinirea varstei de 89 de ani, scrie dw. deMilitarii din batalionul regal de cavalerie.

NO COMMENT Bulevardul Regina Elisabeta din Capitala, proaspat reabilitat de Primaria Capitalei, s-a umplut de masini parcate neregulamentar

Trotuarul de pe bulevardul Regina Elisabeta din Capitala, proaspat reabilitat de Primaria Capitalei, s-a umplut de masini parcate neregulamentar pe portiunea cuprinsa intre Calea Victoriei si Universitate. Soferii au profitat de lipsa unui stalpisor si au intrat pe spatiul dedicat pietonilor atat pe bd. Regina Elisabeta cat si pe Calea Victoriei, blocand trecerea acestora. Asta in conditiile in care cativa metri mai sus, in Piata Universitatii, se afla doua parcari subterane care stau aproape goale.

Mercure, cel mai nou hotel din Bucuresti, ajunge la 74% grad de ocupare

Mercure Bucharest City Center, cel mai nou hotel din Capitala, parte din lantul Accor, va atinge un grad de ocupare de 74% in aprilie, peste media de 63% de pe piata, a declarat Alina Fugaciu, directorul general al unitatii de cazare.

Cel mai rezistent lemn din lume. Esente de lemn recomandate pentru constructii durabile

Cel mai rezistent lemn din lume este Quebrancho, care provine de la copacul omonin ce creste in regiunile tropicale ale Americii de Sud.

Romania, al treilea cel mai mic deficit bugetar din UE

Tara noastra a inregistrat, anul trecut, al treilea cel mai mic deficit bugetar din Uniunea Europeana, de 1,5% din Produsul Intern Brut, fiind depasita doar de Letonia 1,4%) si Lituania 0,7%), a anuntat astazi Oficiul European de Statistica Eurostat).

Romania a inregistrat anul trecut al treilea cel mai scazut deficit bugetar din UE

Romania a inregistrat anul trecut al treilea cel mai scazut deficit bugetar din Uniunea Europeana, de 1,5% din PIB, dupa Lituania si Letonia, potrivit datelor publicate marti de Eurostat, in timp ce doar.

Romania, al treilea cel mai scazut deficit bugetar din UE, de 1,5% din PIB

Romania a inregistrat anul trecut al treilea cel mai scazut deficit bugetar din Uniunea Europeana, de 1,5% din PIB, dupa Lituania si Letonia, potrivit datelor publicate marti de Eurostat, in timp ce doar Danemarca, Germania, Estonia si Luxemburg au.

Romania, al doilea cel mai impovarator regim fiscal dintre economiile emergente cu venituri scazute

Romania are cel mai redus nivel de impovarare fiscala din Europa si unul dintre cele mai mici din lume, insa raportat la media tarilor emergente cu venituri scazute guvernul colecteaza printre cele mai mari taxe, potrivit unui studiu al firmei.

Studiu: Romania are cel mai redus nivel de impovarare fiscala din Europa

Romania are cel mai redus nivel de impovarare fiscala din Europa si unul dintre cele mai mici din lume, potrivit unui studiu al firmei britanice de consultanta UHY Hacker Young, informeaza Mediafax.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )