Libnet.ro
UNICEF

09:30

O televiziune din Romania se inchide. CNA i-a retras licenta

Antena3 Antena3,
O televiziune din Romania se inchide. CNA i-a retras licenta

CNA a decis retragerea licentei televiziunii Estrada TV, televiziune la care Stelian Fulga si-a promovat leacurile miraculoase timp de mai multi ani. Televiziunea are acelasi final ca si OTV-ul lui Dan. continuă pe Antena3

O cunoscuta televiziune din Romania se inchide

Dupa lungi discutii, timp de mai multe sedinte, CNA a decis astazi retragerea licentei televiziunii Estrada TV, televiziune la care Stelian Fulga si-a promovat leacurile miraculoase timp de mai multi.

CNA a retras licenta postului Estrada TV

Consiliul National al Audiovizualului CNA) a decis retragerea licentei televiziunii Estrada TV, care de-a lungul timpului a primit mai multe amenzi pentru faptul ca a promovat leacuri miraculoase.

VIDEO A nins pe Transalpina, cea mai inalta sosea din Romania. Cand se va inchide circulatia

A nins pe Transalpina, cea mai inalta sosea din Romania, care ajunge la o altitudine de 2. 145 de metri in pasul Urdele.

ALERTA! Anuntul TERIBIL despre PENSII! Toti PENSIONARII din ROMANIA trebuie sa afle ADEVARUL

Toti pensionarii trebuie sa afle anuntul ministrului Muncii. iNMORMANTAREA celei mai iubite cantarete de MUZICA POPULARA din Romania: MILIOANE de romani in lacrimi IMAGINILE DURERII - GALERIE FOTO).

Au vandut gaini vopsite, sa para de tara: cat de mari au fost amenzile dintr-o piata din Romania

Daca ai crezut vreodata ca o gaina galbena este mai sanatoasa decat una de culoarea alba, un caz recent dintr-o piata din Romania iti atesta contrariul. Printre multi oameni din Romania, exista perceptia conform careia gainile, puii si cocosi care au piele galbena sunt mai sanatosi si mai gustosi decat cei cu pielea alba. in .

Traian Basescu: Procurorii din Romania n-au fost numiti niciodata la presiunea SUA Fostul presedinte, declaratii tari despre relatia dintre Joe Biden si Puiu Popoviciu, Fondul Proprietatea si serviciile secrete (VIDEO)

Traian Basescu a subliniat luni seara, in direct pe B1TV, ca pe vremea cand era la Palatul Cotroceni nicio numire de procuror din Romania nu s-a facut la sugestia SUA, ci pur si simplu pe baza intelegerilor int.

Prima sectie de spital din Romania care are toate conditiile pentru pacientii mari arsi, inaugurata la 4 ani dupa Colectiv: sectia are deocamdata doar 3 paturi

Prima sectie de spital din Romania care va avea toate conditiile si dotarile necesare pentru a ingriji pacienti mari arsi urmeaza sa fie inaugurata saptamana aceasta la Timisoara, in cadrul Spitalului Judetean, si va avea, pentru inceput, doar 3 paturi pentru astfel de pacienti. Pana la finalul lunii octombrie ar urma sa fie date in folosinta inca doua boxe pentru pacientii mari arsi doua paturi), capacitatea totala a clinicii urmand sa fie de 5 locuri.

Statistici privind jocurile online din Romania

Industria de jocuri de noroc din Romania a evoluat odata cu tehnologia, oferind pasionatilor de jocuri de noroc posibilitatea de a se distra si a-si incerca norocul jucand diferite jocuri de casino. Potrivit reprezentantilor Asociatiei Organizatorilor de Sloturi - ROMSLOT, piata jocurilor de noroc este stabila si matura, un lucru imbucurator atat pentru jucatori, cat si pentru operatorii de jocuri de noroc.

S-A DAT LEGE! Barbatii din Romania pot iesi la PENSIE la 50 de ani, iar femeile la 48!

Vesti bune pentru o parte dintre romani! Iata cine va puteaiesi la pensie cu pana la 15 ani mai devreme. iNMORMANTAREA celei mai iubite cantarete de MUZICA POPULARA din Romania: MILIOANE de.

Care sunt afacerile din Romania ale lui Biden? New York Times scria in mai ca fiul fostului vicepresedinte al SUA l-a consiliat pe Puiu Popoviciu

Rudy Giuliani, avocatul personal al presedintelui american Donald Trump, a promis duminica sa vina cu dezvaluiri privind afacerile din Romania ale fostului vicepresedinte american Joe Biden. Despre afacerile familiei Biden si interesul lui Trump ca acestea sa fie investigate scria inca din luna mai si cotidianul american New York Times, care mentiona inclusiv faptul ca fiul lui Biden l-a consiliat pe omul de afaceri roman Puiu Popoviciu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )