Libnet.ro
UNICEF

01:05

TELEVIZIUNE FINLANDEZA, DESPRE CEA MAI MARE BANCA DIN NORDUL EUROPEI: Nordea a gestionat tranzactii suspecte de 700 milioane de euro

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TELEVIZIUNE FINLANDEZA, DESPRE CEA MAI MARE BANCA DIN NORDUL EUROPEI: Nordea a gestionat tranzactii suspecte de 700 milioane de euro

Nordea, cea mai mare banca din nordul Europei, a gestionat tranzactii suspecte de 700 milioane de euro in perioara 2005-2017, potrivit unor documente prezentate luni de televiziunea finlandeza Yle, transmite Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Avocat Dr. Daniel MOREANU: Despre cel mai mare contract din istoria omenirii. Care este forta juridica a unui MoU?

Cele mai mari 2 economii ale lumii SUA si China) negociaza in aceasta perioada poate cel mai mare contract incheiat in istoria omenirii care sa puna capat asa-zisului razboi comercial declansat intre aceste doua mari puteri globale de.

Televiziunea finlandeza: Cea mai mare banca din nordul Europei a gestionat tranzactii suspecte de 700 milioane de euro

Nordea, cea mai mare banca din regiunea nordica a Europei, a gestionat 700 milioane de euro in tranzactii suspecte intre anii 2005 si 2017, a informat luni compania de televiziune Yle, care a citat o.

EUROSTAT: Romania - cea mai mare pondere din UE a energiei regenerabile in totalul energiei utilizate

Tara noastra avea, in anul 2017, o pondere a energiei regenerabile in totalul energiei utilizate pentru termoficare si climatizare de 26,6%, peste media de 19,5% de la nivelul Uniunii Europene, potrivit datelor publicate, ieri, de Eurostat, citate de News. ro.

O zona a lumii a avut, deja, parte de cea mai calduroasa vara din istorie

Incalzirea globala nu mai este un mit. Australia a avut parte de cea mai calduroasa vara de cand sunt inregistrate astfel de date, conform Biroului pentru Meteorologie.

A fost lansat trailer-ul pentru ultimul sezon Game of Thrones: primele detalii despre cea mai mare scena de lupta din istoria televiziunii VIDEO

Trailerul pentru ultimul sezon Game of Thrones a fost in sfarsit lansat! Montajul ofera o prima impresie despre ceea ce se preconizeaza a fi cea mai mare scena de lupta din istoria televiziunii.

Ansamblul Openville din Timisoara, premiat la Gala Forbes 2019, pentru Cea mai mare cladire de birouri

Primul Openville din Timisoara a fost premiat pentru al doilea an consecutiv, de revista de business Forbes Romania. Evenimentul, organizat anual, este dedicat celor mai importante companii de pe piata de profil din Romania.

Am baut intr-o seara si apoi am comis cea mai mare greseala a vietii, chiar in timp ce sotia mea dormea! Doamne, cum am putut sa fac amor cu ea? Acum, mor de rusine!

Uneori, atunci cand bei mai mult decat de obicei ai tendinta sa comiti greseli pe care mai tarziu le poti regreta. Este exact ce i s-a intamplat si unui barbat, care a a ajuns sa isi insele sotia chiar.

Business report: Panouri de siguranta la metrou: Metrorex va face licitatie pentru studiile de prefezabilitate si fezabilitate; Cea mai mare problema imobiliara pe care o au romnii n prezent; UE interzice folosirea plasticelor ncepnd cu 2021. Ce produse

ANAF: Comerciantii de produse energetice angro nu vor mai fi obligati sa detina spatii de depozitare. Comerciantii de produse energetice in sistem angro nu vor mai fi. Secretul producatorului de tevi nascut in zilele Revolutiei, care a cucerit piata din SUA si Canada. Pe hartie a luat fiinta, ca intreprinderea de Tevi Slatina, inca din 1982, dar a.

Romania are cea mai mare rata de mortalitate din Europa a companiilor

Aproape 1,5 milioane de companii active in Romania au incetat activitatea in ultimul deceniu, arata datele centralizate de Iancu Guda, presedintele al Asociatiei Analistilor Financiar-Bancari din Romania AAFBR).

Cel mai mare SUV din lume e detinut de un seic. Monstrul are 10 roti si cantareste 24 de tone VIDEO

Cel mai mare SUV din lume este o masinarie creata pe comanda pentru un seic din Emiratele Arabe Unite. Monstrul este rezultatul modificarii unui camion militar de transport la acre au fost adaugate si piese dintr-un jeep.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )