Libnet.ro
UNICEF

23:45

O televiziune a fost data in judecata pentru ucidere din culpa

Antena3 Antena3,
O televiziune a fost data in judecata pentru ucidere din culpa

Televiziunea americana NBC a fost data in judecata pentru ucidere din culpa de familia unei femei care a murit dupa ce ar fi cazut din scaunul ei rulant in apropiere de platoul de filmare al emisiunii. continuă pe Antena3

Televiziunea NBC a fost data in judecata pentru ucidere din culpa

Televiziunea americana NBC a fost data in judecata pentru ucidere din culpa de familia unei femei care a murit dupa ce ar fi cazut din scaunul ei rulant in apropiere de platoul de filmare al emisiunii America's Got Talent, scrie news. ro, care citeaza hollywoodreporter. com.

Televiziune americana data in judecata pentru ucidere din culpa

Televiziunea americana NBC a fost data in judecata pentru ucidere din culpa de familia unei femei care a murit dupa ce ar fi cazut din scaunul ei rulant in apropiere de platoul de filmare al emisiunii Americas Got Talent, scrie hollywoodreporter. com.

OMV Petrom, condamnata pentru UCIDERE DIN CULPA

Compania SC OMV Petrom SA a fost condamnata la amenda penala si plata unor daune morale pentru ucidere din culpa. Judecatoria Ploiesti a decis, marti, ca OMV Petrom sa fie sanctionata penal cu 380. 000 de.

Fostul sef SRI Prahova, urmarit penal pentru ucidere din culpa (VIDEO)

Fostul sef SRI Prahova este urmarit penal pentru ucidere din culpa. Silviu Deatcu a omorat, in decembrie anul trecut, o femeie dupa ce s-a urcat beat la volan. Deatcu a fost depistat cu o alcoolemie de 0,43 la m.

Petrom va formula apel impotriva hotararii instantei privind amenda penala pentru ucidere din culpa

OMV Petrom va formula apel impotriva hotararii Judecatoriei Ploiesti privind plata unei amenzi penale de catre societate pentru ucidere din culpa, conform unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.

OMV Petrom, condamnata la plata a 135.000 de euro intr-un dosar de ucidere din culpa. Decizia poate fi contestata

Compania SC OMV Petrom SA a fost condamnata, marti, la pedeapsa amenzii penale si plata unor daune morale in valoare de 135. 000 euro intr-un dosar in care a fost trimisa in judecata pentru ucidere din culpa, du.

Compania OMV Petrom, condamnata pentru ucidere din culpa in cazul unui copil gasit mort in apropierea unei sonde din Prahova

Judecatoria Ploiesti a condamnat compania OMV Petrom S. A la pedeapsa amenzii penale in cuantum de 380. lei si la plata unor despagubiri de 135. 000 de euro in cazul mortii unui copil intoxicat in apropierea unei sonde de petrol din localitatea prahoveana Aricestii Rahtivani, anunta News. ro. Decizia instantei nu este definitiva.

Petrom, apel impotriva hotararii instantei, dupa amenda penala pentru ucidere din culpa

OMV Petrom va formula apel impotriva hotararii Judecatoriei Ploiesti privind plata unei amenzi penal.

OMV Petrom, condamnata pentru ucidere din culpa

Judecatoria Ploiesti a condamnat compania OMV Petrom SA la plata unei amenzi penale in cuantum de 38.

Rasturnare de situatie privind moartea lui Davide Astori. Procurorii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa

Procurorii italieni au deschis un dosar pentru ucidere din culpa, in cazul mortii lui Davide Astori. Fotbalistul de 31 de ani a fost gasit mort in camera sa de hotel din Udine, inainte de meciul Fiorentinei cu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2193 seconds )