Libnet.ro
UNICEF

05:30

Fostul sef SRI Prahova, urmarit penal pentru ucidere din culpa (VIDEO)

B1 B1,
Fostul sef SRI Prahova, urmarit penal pentru ucidere din culpa (VIDEO)

Fostul sef SRI Prahova este urmarit penal pentru ucidere din culpa. Silviu Deatcu a omorat, in decembrie anul trecut, o femeie dupa ce s-a urcat beat la volan. Deatcu a fost depistat cu o alcoolemie de 0,43 la m. continuă pe B1

Horia Georgescu, despre relatia cu fostul sef SRI, George Maior: Mai fumam si un trabuc, beam si un pahar de whisky

Fostul sef al ANI Horia Georgescu a declarat, la B1TV, ca dincolo de relatia institutionala pe care o avea cu fostul director SRI George Maior, exista si o relatie mai putin formala, cu discutii la un trabuc si un pahar de whisky.

Rasturnare de situatie privind moartea lui Davide Astori. Procurorii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpa

Procurorii italieni au deschis un dosar pentru ucidere din culpa, in cazul mortii lui Davide Astori. Fotbalistul de 31 de ani a fost gasit mort in camera sa de hotel din Udine, inainte de meciul Fiorentinei cu.

OMV Petrom, condamnata pentru UCIDERE DIN CULPA

Compania SC OMV Petrom SA a fost condamnata la amenda penala si plata unor daune morale pentru ucidere din culpa. Judecatoria Ploiesti a decis, marti, ca OMV Petrom sa fie sanctionata penal cu 380. 000 de.

Declaratii incredibile in biroul fostului sef SRI: Nu va bagati si-n fotbal! Bineinteles ca o sa castige Burleanu

La patru ani de la alegerile FRF castigate de Razvan Burleanu, Dan Andronic a facut public un dialog care ar fi avut loc in biroul fostului sef SRI George Maior in 2014. Andronic sustine ca, inaintea.

O televiziune a fost data in judecata pentru ucidere din culpa

Televiziunea americana NBC a fost data in judecata pentru ucidere din culpa de familia unei femei care a murit dupa ce ar fi cazut din scaunul ei rulant in apropiere de platoul de filmare al emisiunii.

Televiziunea NBC a fost data in judecata pentru ucidere din culpa

Televiziunea americana NBC a fost data in judecata pentru ucidere din culpa de familia unei femei care a murit dupa ce ar fi cazut din scaunul ei rulant in apropiere de platoul de filmare al emisiunii America's Got Talent, scrie news. ro, care citeaza hollywoodreporter. com.

Petrom va formula apel impotriva hotararii instantei privind amenda penala pentru ucidere din culpa

OMV Petrom va formula apel impotriva hotararii Judecatoriei Ploiesti privind plata unei amenzi penale de catre societate pentru ucidere din culpa, conform unui comunicat remis Bursei de Valori Bucuresti.

Petrom, apel impotriva hotararii instantei, dupa amenda penala pentru ucidere din culpa

OMV Petrom va formula apel impotriva hotararii Judecatoriei Ploiesti privind plata unei amenzi penal.

Care este dosarul penal pentru care DNA a cerut documentele de la procesul lui Kovesi cu jurnalistii Antena 3

Jurnalistii luju. ro au descoperit care este dosarul penal instrumentat de DNA, pentru care s-au cerut documentele din dosarul procesului civil dintre Laura Codruta Kovesi si jurnalistii Antena 3. Este vorba.

Dosar penal pentru tatal care si-a rapit copiii

Politistii au deschis un dosar penal pe numele barbatului care si-a rapit copiii. Cei doi copii rapiti de tatal lor au fost gasiti in Bucuresti, langa ambasada Greciei. Barbatul a fost identificat.

ştiri de la B1

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )