Libnet.ro
UNICEF

18:45

Temperaturi extreme. Este in vigoare codul ROSU de canicula pentru 12 judete. Restul tarii este in continuare sub cod portocaliu

România Liberă România Liberă,
Temperaturi extreme. Este in vigoare codul ROSU de canicula pentru 12 judete. Restul tarii este in continuare sub cod portocaliu

12 judete din vestul tarii se afla, sambata, pentru a doua zi, sub cod rosu de canicula, iar temperaturile vor atinge 42 de grade Celsius. Restul tarii este in continuare sub cod portocaliu, cu temperaturi care se incadreaza intre 36 si 39 de grade, avertizeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM). continuă pe România Liberă

ANM: Codul rosu de temperaturi extreme ar putea fi prelungit si pentru saptamana viitoare

Codul rosu de temperaturi extreme .

Meteorologii au emis cod rosu de canicula pentru 12 judete, vineri si sambata - temperaturi de 39-42 grade Celsius. In restul tarii va fi cod portocaliu

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis joi o avertizare cod rosu de canicula pentru zilele de vineri si sambata 4 si 5 august), care vizeaza 12 judete din jumatatea de vest a tarii, unde se vor semnala temperaturi extreme si disconfort termic deosebit de accentuat. Restul tarii va fi de asemenea sub avertizare cod portocaliu de canicula.

Temperaturi extreme. Duminica, codul ROSU de canicula va fi prelungit in doua judete. Restul tarii va fi sub cod portocaliu sau galben de caldura

20: Duminica, in judetele Mehedinti si Dolj, se va mentine codul rosu de canicula, iar temperaturile vor ajunge la 40-41 de grade Celsius. in Banat, Muntenia, Dobrogea, cea mai mare parte a Moldovei si a Transilvaniei, precum si in nordul si estul Olteniei si in sudul Crisanei,temperaturile maxime se vor situa, in general, intre 36 si 39 de grade,fiind sub cod portocaliu de canicula.

COD ROSU de canicula in 12 judete: Se anunta temperaturi extreme si disconfort termic deosebit de accentuat (FOTO, VIDEO)

Vreme extrema in Romania. Meteorologii au emis joi un cod rosu de canicula pentru 12 judete din Vestul tarii, pentru zilele de vineri si sambata. Restul tarii se afla sub.

Valul de canicula continua: CODUL ROSU, prelungit in Mehedinti si Dolj. Care este situatia in restul tarii (FOTO, VIDEO)

Meteorologii au prelungit sambata codul rosu de canicula in doua judete din sud-vestul tarii. Avertizarea este valabila pentru ziua de duminica, iar vizate sunt judetele Mehedinti si.

Cod rosu de canicula pentru 12 judete. Temperaturi intre 39 si 42 de grade

Update 12. 12: Secretarul de stat al MAI, Raed Arafat, a vorbit despre masurile care se impun pe perioada caniculei. La aceste coduri exista o dispozitie care este valabila pentru orice perioada de.

Cod rosu de canicula pentru 12 judete. Arafat: Exista riscul sa creasca numarul de incendii de vegetatie

Update 12. 12: Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, spune ca exista riscul ca numarul incendiilor de vegetatie sa creasca din cauza temperaturilor extreme, dar da asigurari ca.

Cod rosu de canicula in Ungaria si Serbia

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla, tranziteaza sau calatoresc in Ungaria ca Inspectoratul de Meteorologie local a emis o atentionare de cod rosu de temperaturi extreme din dimineata zilei de 02 august 2017, pentru judetele Bacs-Kiskun, Csongrad, Jasz-Nagykun-Szolnok si Bekes.

Incendiul izbucnit cu doua zile in urma in Parcul Natural Domogled nu a fost inca stins. Mehedinti, sub cod rosu de canicula

Incendiul izbucnit cu doua zile in urma, in Parcul Natural Domogled, din judetul Mehedinti, nu a fost inca stins, iar operatiunea este dificila din cauza temperaturilor extrem de ridicate. Revent, meteorologii au prelungit codul rosu de canicula pana duminica pentru judetul Mehedinti, temperatura putand ajunge pana la 41 de grade.

Atentionare de calatorie a MAE: Coduri rosii de temperaturi extreme si pericole de incendii in mai multe tari din Europa

Ministerul Afacerilor Externe MAE) ii anunta pe cetatenii romani ca in perioada 4 - 6 august se afla sub cod rosu de temperaturi ridicate mai multe zone de pe continentul european, majoritatea fiind si destinatii turistice - intreg teritoriul Croatiei, al Bosniei-Hertegovina, Serbiei, Muntenegrului si Ungariei, cea mai mare parte a Sloveniei, sudul Poloniei, sudul Slovaciei, sudul Elvetiei, centrul si sud-estul Italiei, precum si insulele Sicilia si Sardinia. De asemenea, din cauza caniculei exista pericolul producerii unor incendii de vegetatie uscata si de paduri.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )