Libnet.ro
UNICEF

01:05

Temperaturi mai mari decat cele specifice lunii decembrie. Cum va fi vremea de Craciun si in ajunul Anului Nou, in fiecare zona a tarii

Hotnews Hotnews,
 Temperaturi mai mari decat cele specifice lunii decembrie. Cum va fi vremea de Craciun si in ajunul Anului Nou, in fiecare zona a tarii

Vremea va fi calda, cu temperaturi mai mari decat cele specifice lunii decembrie in toata tara, in urmatoarele doua saptamani, si vor oscila intre 4 si 8 grade. in perioada Craciunului, vor fi cateva zile friguroase si se vor inregistra precipitatii si burnita, potrivit meteorologilor. continuă pe Hotnews

Condimentul uimitor care te salveaza de probleme. Este mai bun decat usturoiul

Scortisoara este bogata in antioxidanti, are proprietati antiinflamatorii, scade nivelul zaharului din sange si are un efect antidiabetic puternic. Acest condiment arenumeroase beneficii pentru sanatate. Condimentul uimitor care te salveaza de probleme Antioxidantii din scortisoara pot sa protejeze organismul de daunele oxidative cauzate de radicalii liberi. intr-un studiu ce a comparat activitatea antioxidanta a 26 .

Descoperire istorica dupa incendiile din Australia. E mai mic decat un deget uman VIDEO

A fost facuta o descoperire istorica dupa incendiile din Australia. E mai mic decat un deget uman, insa a supravietuit incendiilor devastatoare. Despre ce animal este vorba, vedeti in randurile de mai jos. Nimeni nu mai credea ca este posibil asa ceva. Ce animal a fost descoperit in Australia dupa incendiile devastatoare Descoperire istorica facuta .

O companie romaneasca din industria pariurilor sportive intra in Top 30 cele mai mari din lume, in domeniul sau

EGR, cea mai respectata publicatie a industriei globale de gaming si gambling online si offline, a dat publicitatii, pe 9 decembrie, topul celor mai importante 50 de companii la nivel international ale acestui sector.

Turcii tremura mai tare decat Coltescu: Decizie luata de UEFA dupa ce pe imagini s-a auzit cuvantultigan VIDEO

Daca in primele zile de dupa partida PSG - Istanbul Basaksehir, Sebastian Coltescu 43 de ani) a fost vizat de acuze pentru rasism si criticat din mai multe directii, intre timp, dovezile si explicatiile aparute au mai luat presiunea de pe centralul craiovean.

Magistrala nepasarii - Cum au ajuns trenurile Bucuresti - Timisoara sa faca mai mult decat in 1939

Intre Bucuresti si Timisoara trenurile fac 10 ore pe 533 km ceea ce este extrem de rau fiindca trenurile din 1939 erau mai rapide. O modernizare serioasa nu a mai fost facuta de 25 de ani si probabil vor mai trece doua - trei decenii pana cand trenurile vor reveni la timpii din 1996. O modernizare ca la carte ar costa 4 miliarde de euro si ar fi mare nevoie de ea, fiindca sunt destule portiuni unde trenurile sunt limitate la 30 kmh si unde s-au petrecut multe accidente. in articol puteti citi despre istoria magistralei M900, despre vremurile cand trenul era mai rapid ca masina si despre prezentul extrem de lent.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2144 seconds )