Libnet.ro
UNICEF

01:05

Condimentul uimitor care te salveaza de probleme. Este mai bun decat usturoiul

Playtech Playtech,
Condimentul uimitor care te salveaza de probleme. Este mai bun decat usturoiul

Scortisoara este bogata in antioxidanti, are proprietati antiinflamatorii, scade nivelul zaharului din sange si are un efect antidiabetic puternic. Acest condiment arenumeroase beneficii pentru sanatate. Condimentul uimitor care te salveaza de probleme Antioxidantii din scortisoara pot sa protejeze organismul de daunele oxidative cauzate de radicalii liberi. intr-un studiu ce a comparat activitatea antioxidanta a 26 . continuă pe Playtech

Alimentul care trebuie consumat cat mai des. iti transforma corpul

Nutritionistii au indicat alimentul care trebuie consumat cat mai des posibil. Acest aliment iti transforma corpul incredibil. Despre ce aliment este vorba, vedeti in randurile de mai jos. Quinoa, alimentul care are trebui cat mai des consumat. Arebeneficii uimitoare S-a aflat care este alimentul care ar trebui consumat cat mai des posibil. Acesta este quinoa.

Solutia care salveaza vederea: cum sunt vindecati ochii printr-o tehnica extrem de simpla

Injectarea unui vector de terapie genica intr-un singur ochi al unei persoane care sufera de NOEL, cea mai frecventa cauza a orbirii mitocondriale, imbunatateste semnificativ vederea la.

Fenomenul care nu s-a mai vazut in Romania din 1947. Salvarea care ne face sa nu fim muritori de foame

Romania trece prin criza. Si nu vorbim de criza epiedmiologica, ci de una mult mai grava, cu consecinte pe termen lung. Este vorba de seceta in agricultura romaneasca care este de ceva ani. Mii de hectare au fost afectate de seceta, iar specialistii spun ca este una grava ca cea din 1947. Campia Baraganului afectata .

Eurostat: Romania, in randul statelor UE care au cunoscut cel mai mare declin anual al economieiin al treilea trimestru

Romania se afla in randul statelor europene care au cunoscut cel mai mare declin anual al economieiin al treilea trimestru, pe fondul pandemiei de COVID-19, potrivit datelor Eurostat. in trimestrul trei din.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )