Libnet.ro
UNICEF

01:05

VREMEA. Prognoza meteo 22 ianuarie. Temperaturi de 12 grade la mijlocul lunii ianuarie

Antena3 Antena3,
VREMEA. Prognoza meteo 22 ianuarie. Temperaturi de 12 grade la mijlocul lunii ianuarie

Vremea va continua sa se incalzeasca, astfel incat valorile termice vor fi mai ridicate decat in mod caracteristic datei, cu maxime ce se vor situa in general intre 2 si 12 grade si minime intre -6 si 2 grade. continuă pe Antena3

VREMEA. Prognoza meteo pentru 20 ianuarie. Temperaturi si de -12 grade

in zonele joase de relief din vest, nord-vest si centru, iar in prima parte a zilei si noaptea pe arii relativ extinse si in cele estice si sud-estice, vor fi nori josi, local ceata si izolat burnita sau fulguieli.

VREMEA. Prognoza meteo pentru 21 ianuarie. Vor fi conditii pentru depuneri de chiciura si polei

Vremea se va incalzi, indeosebi la valorile termice diurne, in zonele de munte, precum si in regiunile extracarpatice, unde cerul va fi variabil spre mai mult senin, iar ceata se va semnala izolat in orele diminetilor.

Prognoza meteo pentru perioada 20 ianuarie - 3 februarie

Meteorologii anunta temperaturi maxime in crestere, cuprinse in intervalul 6-11 grade in intreaga tara, pana pe 22 ianuarie, cand vremea va incepe sa se raceasca, temperaturile urmand sa ajunga la valorile normale ale acestei perioade: 2-4 grade, iar noaptea, de -9-0 grade. Precipitatiile vor fi slabe si temporare pe durata intregii luni.

Vremea se va incalzi in urmatoarele zile, cu temperaturi de pana la 12 grade in majoritatea regiunilor, cu precipitatii prognozate dupa 25 ianuarie

Vremea se va incalzi in urmatoarele zile in majoritatea regiunilor tarii, maximele urmand sa atinga valori de 12 grade Celsius, in zona Dobrogei, insa incepand de saptamana viitoare temperaturile de peste zi vor scadea la jumatate, iar probabilitatea aparitiei precipitatiilor va creste in special dupa 25 ianuarie, reiese din prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), valabila pentru intervalul 20 ianuarie - 3 februarie, citata de Agerpres.

ANM a emis o noua prognoza meteo. Cum va fi vremea de pe 20 ianuarie, pana pe 3 februarie

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au emis o noua prognoza pentru perioada cuprinsa intre 20 ianuarie si 3 februarie. Cum se anunta vremea de saptamana viitoare si care sunt maximele si minimele in Capitala? Prognoza ANM pentru 20 ianuarie 3 februarie Meteorologii de la ANM au emis o noua prognoza pentru perioada .

VREMEA va fi in general frumoasa. Prognoza meteo pana vineri

Prognoza meteo pentru 22, 23 si 24 ianuarie 2020.

HOROSCOP 22 IANUARIE. Racii sunt creativi, Taurii au multa energie

Iata previziunile astrologice pentru 22 ianuarie.

HOROSCOP rune 22 ianuarie. Capricornii sunt in cautare de rezultate, Gemenii trebuie sa-si canalizeze energia spre directii noi

Iata mesajele pe zodii in etalarea runelor pentru MIERCURI 22 IANUARIE 2020.

Prognoza meteo: Cat de frig se face. Unde se anunta ger

Burnita, fulguieli, polei si temperaturi scazute se anunta in urmatoarele zile. Vremea ramane inchisa, iar cuprinde toate regiunile, cele mai scazute valori inregistrandu-se in depresiunile intramontane, pana la minus 19 grade.

Prognoza meteo: Ce anunta meteorologii dupa data de 25 ianuarie. Cand lovesc ninsorile si ce fenomene sunt asteptate

Vreme schimbatoare, cu precipitatii putine si temperaturi oscilante. Aceasta este prognoza meteorologilor pentru urmatoarele dupa saptamani. Valorile termice vor fi ridicate pana la sfarsitul lunii ianuarie, urmand ca din februarie un val de aer polar sa aduca in Romania iarna adevarata.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )