Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tenis: Adrian Ungur a fost invins in primul tur la US Open

Adevărul Adevărul,
Tenis: Adrian Ungur a fost invins in primul tur la US Open

Jucatorul de tenis roman Adrian Ungur a fost invins de francezul Gael Monfils, cu 6-1, 6-2, 6-0, marti, in mansa inaugurala a turneului US Open, ultimul de Mare Slem al anului, care are loc la Arenele Flushing Meadows din New York. continuă pe Adevărul

Begu pierde in primul tur la US Open

Irina-Camelia Begu a fost eliminata, luni, in primul tur al turneului de Mare Slem de la Flushing Meadows, ultima intrecere majora a sezonului.

Sorana Cirstea trece cu emotii de primul tur la US Open

Cotata cu sansa a 19-a la castigarea US Open, ultimul turneu de Mare Slem al anului, Sorana Cirstea a muncit din greu pentru a depasi in primul tur obstacolul numit Sharon Fishman din Canada.

US Open: Monica Niculescu si Alexandra Cadantu, eliminate in primul tur.

Jucatoarele de tenis Monica Niculescu, numarul 42 mondial, si Alexandra Cadantu, locul 73 WTA, au ratat, luni, calificarea in turul doi la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, conform Mediafax. Cadantu a fost invinsa in runda inaugurala, scor 6-2, 6-2, de japoneza Kurumi Nara, numarul 109 WTA, venita din calificari, care va juca in turul doi cu o alta sportiva din Romania, Sorana Cirstea. Monica Niculescu a fost intrecuta in primul tur de sportiva din Kazahstan, Galina Voskoboeva .

Sorana Cirstea a trecut de primul tur la US Open

Sorana Cirstea s-a calificat in turul secund de la US Open. Nu la fel s-a intamplat cu alte trei jucatoare romane, Irina Begu, Alexandra Cadantu si Monica Niculescu, potrivit Antena1. ro .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )