Libnet.ro
UNICEF

09:15

Tenis Dubai: Simona a eliminat-o pe Hantuchova, scor 6-2, 6-0. Miercuri o va intalni pe Pironkova

România Liberă România Liberă,
Tenis Dubai: Simona a eliminat-o pe Hantuchova, scor 6-2, 6-0. Miercuri o va intalni pe Pironkova

Simona Halep, cap de serie numarul 1, o intalneste, de la ora 18. 30, pe Daniela Hantuchova 47 WTA, Slovacia), in turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Dubai. continuă pe România Liberă

Tenis Dubai: Halep a eliminat-o pe Hantuchova, scor 6-2, 6-0. Miercuri o va intalni pe Pironkova

Simona Halep, cap de serie numarul 1, o intalneste, de la ora 18. 30, pe Daniela Hantuchova 47 WTA, Slovacia), in turul al doilea al turneului de categorie Premier 5 de la Dubai.

WTA Dubai: Simona Halep vs Daniela Hantuchova 6-2, 6-0/ In optimi, fara emotii - Expresul de Constanta

Simona Halep favorita numarul unu) s-a calificat in turul trei al turneului WTA de la Dubai, dupa ce a invins-o categoric pe Daniela Hantuchova locul 47 in ierarhia WTA), scor 6-2, 6-0 partida a durat o ora si 13 minute). In urmatoarea partida, Simona o va intalni pe Tsvetana Pironkova Bulgaria, locul 57 WTA).

Tenis Dubai: Halep o va intalni pe Tvetana Pironkova, daca trece de Hantuchova

Simona Halep o va intalni pe Tvetana Pironkova, locul 57 WTA, daca se va califica in turul al treilea al turneului Premier 5 de la Dubai. Romanca evolueaza in runda a doua impotriva Danielei Hantuchiva, 47 WTA.

Ce se joaca saptamana aceasta in tenis: Ne mutam cu atentia pe Dubai (Simona, favorita 1) si pe Rio (Irina Begu, favorita 2)

Campionii saptamanii trecute au fost Wawrinka, Nishikori, Cuevas, Petkovic si Hantuchova. Saptamana aceasta ne mutam in Dubai, Rio, Marseille si Delray Beach.

LIVETEXT Simona Halep - Daniela Hantuchova, in turul doi de la Dubai. Primul set, castigat de Simona cu 6-2

Simona Halep isi incepe aventura la turneul din Dubai, fiind cotata cu prima sansa la castigarea competitiei din Emirate.

Furtuna in desert: Simona Halep - Daniela Hantuchova 6-2, 6-0, in turul doi de la Dubai

Simona Halep si-a inceput perfect aventura la turneul din Dubai, fiind cotata cu prima sansa la castigarea competitiei din Emirate.

Furtuna in desert: Simona Halep - Daniela Hantuchova 6-2, 6-0, in turul doi la Dubai

Simona Halep si-a inceput perfect aventura la turneul din Dubai, cu o victorie fara emotii. Romanca s-a calificat in optimi.

Tenis Dubai: Halep mai scapa de o favorita. Pe cine a eliminat Zarina Dias

Andrea Petkovici, cap de serie numarul 9, a fost eliminata din cadrul turneului Premier 5 de la Dubai, in turul al doilea, de catre Zarina Dias Kazahstan), locul 33 WTA.

WTA Dubai: Simona Halep va juca marti, in ultimul meci al zilei

Simona Halep, cap de serie numarul unu, va juca marti, in turul doi al turneului WTA de la Dubai, dupa cum au informat organizatorii competitiei. Halep va evolua in jurul orei 19:00 ora Romaniei), meciul Simonei fiind ultimul al zilei.

Serena Williams, forfait la Dubai - Simona Halep a devenit favorita numarul unu la castigarea turneului WTA

Serena Williams a anuntat ca nu va participa la turneul WTA de la Dubai, competitie care va debuta pe 16 februarie. Sportiva din SUA a pus acest abandon pe seama oboselii. In urma retragerii Serenei, Simona Halep a devenit cap de serie numarul unu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2436 seconds )