Libnet.ro
UNICEF

08:00

Tenis de masa: Unul dintre cei mai buni jucatori din toate timpurile s-a retras din activitate

România Liberă România Liberă,
Tenis de masa: Unul dintre cei mai buni jucatori din toate timpurile s-a retras din activitate

Multiplul campion mondial de tenis de masa, chinezul Wang Hao, a decis sa se retraga din activitate la varsta de 31 ani, relateaza agentia Xinhua. continuă pe România Liberă

Arabii despre Reghe: E dintre cei mai slabi

Decretat de conducerea lui Al Hilal drept unul dintre cei mai buni antrenori din istoria clubului, Laurentiu Reghecampf este vazut de presa araba invers, drept unul dintre cei mai slabi tehnicieni din toate timpurile.

Consiliul Judetean Teleorman a premiat cei mai buni sportivi ai anului

Cei mai buni sportivi si antrenori ai judetului, care s-au evidentiat pe parcursul anului 2014 prin rezultate deosebite la concursuri nationale sau internationale, au fost premiati astazi de Consiliul Judetean Teleorman.

[P] Gazeta Sporturilor da premii de 49 de ani! Cei mai buni din sportul romanesc premiati la Superlativele GSP

Cea mai prestigioasa ancheta din sportul romanesc si-a aflat cistigatorii, iar Gazeta Sporturilor produce luni o editie de colectie, de 28 de pagini, pentru a onora evenimentul. Pe baza unui algoritm complex, care mixeaza aproape 30. 000 de voturi ale cititorilor cu opiniile celor mai mari specialisti de sport din Romania si cu 5 categorii de specialisti consultati, Gazeta Sporturilor a reusit sa obtina o ierarhie definitorie pentru sportul romanesc in anul 2014. Ancheta de sfirsit de an a Gazetei isi consuma un episod de exceptie, al 49-lea, in ziarul de luni.

Retrospectiva: Anul 2014, unul dintre cei mai tumultosi din istoria recenta a lumii

Anul 2014 a agravat conflictele din Orientul Mijlociu, unde militantii Statului Islamic au declarat un Califat peste parti din Irak si Siria, Israelul a lansat un nou atac asupra Fasiei Gaza. in Europa Ucraina criza ucraineana a readus in relatia dintre Occident si Rusia in pargul unui nou Razboi Rece. in Africa de Vest virusul Ebola a ucis peste 7500 de oameni. Si acestea sunt doar cele mai grave evenimente ce au marcat acest an.

Retrospectiva: Anul 2014, unul dintre cei mai tumultuosi din istoria recenta a lumii

Anul 2014 a agravat conflictele din Orientul Mijlociu, unde militantii Statului Islamic au declarat un Califat peste parti din Irak si Siria, Israelul a lansat un nou atac asupra Fasiei Gaza. in Europa Ucraina criza ucraineana a readus in relatia dintre Occident si Rusia in pargul unui nou Razboi Rece. in Africa de Vest virusul Ebola a ucis peste 7. 500 de oameni. Si acestea sunt doar cele mai grave evenimente ce au marcat acest an.

Papalekas: Dragos Bilteanu a fost unul dintre partenerii mei de afaceri, exclusiv in sectorul imobiliar. Proiectul Tower Center International a fost- din 2008, incoace- singurul nostru proiect de afaceri comun

Este adevarat ca dl. Dragos Bilteanu a fost unul dintre partenerii mei de afaceri, exclusiv in sectorul imobiliar. Tranzactiile principale in care ambii am fost implicati se leaga de achizitia si dezvoltarea Proiectului Upground Estates, situat in zona Dimitrie Pompeiu, si proiectul Tower Center International Proiectul TCI) , spune Ioannis Papalekas intr-un mesaj transmis HotNews. ro. Papalekas, 38 de ani, este fondatorul companiei Globalworth si unul dintre cei mai discreti si mai influenti investitori din piata imobiliara locala. El a fost acuzat ca ar fi contribuit la delapidarea fondurilor SIF Banat Crisana si SIF Muntenia, impreuna cu Dragos Bilteanu.

AdePlast mizeaza pe afaceri in crestere cu 20%: 'Este posibil ca 2014 sa fi fost cel mai tumultos si mai ciudat an din istoria noastra'

AdePlast, unul dintre cei mai mari producatori de materiale de constructii de pe plan local, detinut de catre omul de afaceri Marcel Barbut, mizeaza in acest an pe afaceri in crestere cu 19%, la circa 300 de milioane de lei cca. 66 mil. euro).

Nuclearelectrica va opri unul dintre reactoarele de la Cernavoda

Nuclearelectrica SNN) a oprit, marti, unul dintre cele doua reactoare pentru efectuarea unor reparatii, compania mentionand ca nu exista riscuri privind securitatea mediului, a populatiei si a unitatii producatoare de electricitate, relateaza Mediafax.

Cei mai sexy barbati de pe Instagram!

Cu totii ne clatim zilnic ochii pe Instagram cu fotografii frumoase, fie ca e vorba despre peisaje spectaculoase, tinute stylish, domnite sexy sau domni cool. In functie de preferintele fiecaruia! Astazi, special pentru doamne si domnisoare, va aratam care sunt cei mai sexy barbati de pe Instagram! .

Clubul cu cei mai multi fani pe Twitter din Premier League ocupa doar locul 6 in campionat

Arsenal Londra este clubul englez cu cei mai multi fani pe Twitter, avand peste 5 milioane de followers, ceea ce pozitioneaza echipa pe locul 3 intr-un astfel de top la nivel mondial.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2219 seconds )