Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tenis: Simona Halep ocupa oficial locul trei in clasamentul WTA

B1 B1,
Tenis: Simona Halep ocupa oficial locul trei in clasamentul WTA

Simona Halep, finalista la Roland Garros, ocupa locul 3 in ierahia jucatoarelor profesioniste de tenis, data publicitatii luni. Cu 6. 435 puncte, Halep a depasit-o pe jucatoarea poloneza Agnieszka Radwanska,. continuă pe B1

Simona Halep, oficial locul trei WTA. Romanca a urcat o pozitie in ierarhia mondiala a tenisului feminin

Simona Halep este, incepand de luni, numarul trei in ierarhia mondiala a tenisului feminin. Jucatoarea de tenis a reusit aceasta performanta dupa ce s-a calificat in finala de la Roland Garros, in cadrul careia a cedat in fata rusoaicei Maria Sarapova 5 WTA), cu scorul de6-4, 6-7 5), 6-4.

Presedintele Federatiei Romane de Tenis: Simona Halep este o sportiva cu care ne mandrim

Presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac, a declarat, duminica, la sosirea jucatoarei Simona Halep la Bucuresti, ca aceasta a facut fericita o tara intreaga prin performanta realizata la.

Presedintele Federatiei Romane de Tenis: Simona Halep este o luptatoare desavarsita

Presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac, a felicitat-o pe Simona Halep pentru rezultatele exceptionale de la turneul Roland Garros. Am vazut sute de romani foarte fericiti ca o romanca ii re.

Simona Halep, oficial pe locul 3 in clasamentul WTA. Este cea mai buna pozitie pentru o jucatoare din Romania

Simona Halep, finalista la Roland Garros, ocupa locul 3 in ierahia jucatoarelor profesioniste de tenis, data publicitatii luni, doar americanca Serena Williams si chinezoaica Na Li fiind mai bine clasate ca sportiva romana. In clasamentul WTA de luni sportiva Sorana Cirstea a coborat doua locuri si este pe 28, iar Monica Niculescu a urcat de pe 76 pe 66.

Simona Halep, invinsa cu greu in finala Roland Garros, Maria Sharapova a castigat titlul in trei seturi

Simona Halep a pierdut in trei seturi, 4 - 6, 7 - 6, 4 -6, finala de la Roland Garros, contra Mariei Sharapova. Simona era singura jucatoare din competitie care nu cedase niciun set in aceasta editie a turneului,.

Simona Halep va juca astazi in finala de la Roland Garros, cu Maria Sarapova

Jucatoarea de tenis Simona Halep va juca astazi la Paris, in cadrul uneia dintre cele mai importante competitii de tenis, Roland Garros, in finala cu rusoaica Maria and Sarapova, de la ora 16:00 ora locala).

Simona Halep: Vreau sa le multumesc tuturor romanilor care m-au sustinut!

Dupa ce a fost invinsa cu greu de Maria Sharapova in cadrul finalei Roland Garros, Simona Halep a sustinut un discurs emotionant la ceremonia de premiere. Ca o adevarata campioana, Simona Halep si-a.

Simona Halep: Multumesc din suflet romanilor care m-au sustinut. imi pare bine ca sunt din Romania

Simona Halep a ajuns pe pamant romanesc. Campioana a declarat, duminica, la revenirea in tara, ca le multumeste tuturor romanilor care au sustinut-o in finala pierduta in fata Mariei Sarapova. Sunt.

Simona Halep, primele declaratii dupa revenirea in tara. Multumesc din suflet romanilor care m-au sustinut. imi pare bine ca sunt din Romania

Simona Halep a ajuns pe pamant romanesc. Campioana a declarat, duminica, la revenirea in tara, ca le multumeste tuturor romanilor care au sustinut-o in finala pierduta in fata Mariei Sharapova. Sunt.

Simona Halep: Am plans in primele minute de dupa meci, dupa care mi-a revenit zambetul pe buze

Simona Halep a declarat ca a plans in primele minute de dupa finala de la Roland Garros, pierduta in fata Mariei Sarapova. Am plans in primele minute de dupa meci, dupa care mi-a revenit zambetul pe buze.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )