Libnet.ro
UNICEF

21:45

Simona Halep, oficial locul trei WTA. Romanca a urcat o pozitie in ierarhia mondiala a tenisului feminin

Adevărul Adevărul,
Simona Halep, oficial locul trei WTA. Romanca a urcat o pozitie in ierarhia mondiala a tenisului feminin

Simona Halep este, incepand de luni, numarul trei in ierarhia mondiala a tenisului feminin. Jucatoarea de tenis a reusit aceasta performanta dupa ce s-a calificat in finala de la Roland Garros, in cadrul careia a cedat in fata rusoaicei Maria Sarapova 5 WTA), cu scorul de6-4, 6-7 5), 6-4. continuă pe Adevărul

Simona Halep, oficial locul 3 WTA

Simona Halep, finalista la Roland Garros, ocupa locul 3 in ierahia jucatoarelor profesioniste de tenis, data publicitatii luni. Inainte sportivei romance se afla americanca Serena Williams si chinezoaica Na Li.

TENIS. Halep, oficial locul 3 WTA

Conform listei cu ierarhia jucatoarelor profesioniste de tenis, data publicitatii luni, Simona Halep, finalista la Roland Garros, ocupa locul 3 WTA doar americanca Serena Williams si chinezoaica Na Li fiind mai bine clasate ca sportiva romana.

Simona Halep, oficial pe locul 3 in clasamentul WTA. Este cea mai buna pozitie pentru o jucatoare din Romania

Simona Halep, finalista la Roland Garros, ocupa locul 3 in ierahia jucatoarelor profesioniste de tenis, data publicitatii luni, doar americanca Serena Williams si chinezoaica Na Li fiind mai bine clasate ca sportiva romana. In clasamentul WTA de luni sportiva Sorana Cirstea a coborat doua locuri si este pe 28, iar Monica Niculescu a urcat de pe 76 pe 66.

Tenis: Simona Halep ocupa oficial locul trei in clasamentul WTA

Simona Halep, finalista la Roland Garros, ocupa locul 3 in ierahia jucatoarelor profesioniste de tenis, data publicitatii luni. Cu 6. 435 puncte, Halep a depasit-o pe jucatoarea poloneza Agnieszka Radwanska,.

Adevarul Live despre Simona Halep, noul numar trei mondial

Jurnalistii Mihai Molnar Adevarul), Andrei Constantinescu si Gigi Stancu Click!) discuta, incepand cu ora 13. 00, despre ascensiunea Simonei Halep, de luni numarul trei WTA.

Simona Halep, pe locul doi in clasamentul all time al premiilor din tenis obtinute de sportivii romani

Jucatoarea de tenis Simona Halep a urcat pe locul doi in clasamentul all time al premilor obtinute in tenis de sportivii romani. De asemenea, premiul Simonei Halep de la Paris este cel mai mare obtinut.

Simona Halep, pe locul 2 in topul tenismenilor romani cu cele mai mari castiguri din premii

Simona Halep, noul numar 3 mondial, a adunat 4,56 milioane dolari numai din premii oferite la turneele de tenis. Ea se afla pe locul al doilea, dupa Andrei Pavel, care a totalizat 5,225 milioane dolari in toata cariera sa.

10 lucruri de stiut despre finala Halep-Sharapova: Sharapova nu a pierdut niciodata in fata lui Halep; Indiferent ca pierde sau castiga in finala, Simona Halep este locul 3 in ierarhia WTA

Simona Halep s-a calificat, joi, in finala turneului de la Roland Garros, jucatoarea noastra eliminand-o pe Andrea Petkovic 27 WTA, din Germania), dupa o partida care a durat o ora si 30 de minute. n ultimul act al competitiei, Halep o va intalni, sambata, pe Maria Sharapova. WTA Tennis a realizat o lista cu cele mai importante lucruri care trebuie stiute despre finala de sambata de la Roland Garros.

Simona Halep l-a depasit pe Victor Hanescu in clasamentul banilor obtinuti din tenis de jucatorii romani (a adunat 4,56 milioane de dolari)

Simona Halep, locul 3 WTA, a urcat pe locul doi in clasamentul all time al premiilor brute obtinute de jucatorii romani de tenis in istorie, sportiva din Constanta intrecandu-l pe Victor Hanescu dupa ce a jucat finala feminina de simplu a turneului de la Roland Garros.

Asemanarea dintre Simona Halep si Ayrton Senna

Trei lucruri i se pot reprosa arbitrului de scaun dupa finala pierduta de Simona Halep in fata rusoaicei Maria Sharapova, la Roland Garros. La fel cum Ayrton Senna se plangea de politizarea si influenta banilor in Formula 1, la fel si Simona Halep se confrunta cu aceleasi piedici in calea sa spre performanta, ceea ce ii face lucrurile mai grele. Bineinteles, nu imposibile, pentru ca talentul ei va iesi in totalitate la suprafata.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )