Libnet.ro
UNICEF

08:15

Starea partiilor din Europa: 7 dintre cele mai ieftine destinatii de pe Batranul Continent

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Starea partiilor din Europa: 7 dintre cele mai ieftine destinatii de pe Batranul Continent

De cativa ani, deja, turistii romani care practica sporturi de iarna prefera sa isi petreaca weekend-urile sau vacantele in statiunile montane din Europa care, spre deosebire de cele din Romania, practica tarife mai mici, au piste mai lungi si mai bine. continuă pe Wall-Street Ro

Politia italiana a confiscat vilele unuia dintre cele mai mari clanuri mafiote din Italia

Politia italiana a confiscat marti opt vile de lux construite ilegal in Roma de catre cea mai infama si inradacinata grupare mafiota, intr-o actiune care a implicat circa 600 de politisti, scrie Reuters. Primarul orasului, Virginia Raggi, care a urmarit operatiunea impotriva mafiotilor din clanul Casamonica, a declarat ca proprietatile vor fi demolate pana la sfarsitul anului.

Istoria unuia dintre cele mai izolate triburi: cum ar fi contribuit experimentul unui britanic la ostilitatea fata de straini

La sfarsitul secolului XIX, un ofiter britanic de marina descria vizita pe o insula izolata din Marea Andaman si intalnirea cu unul dintre cele mai enigmatice triburi de vanatori-culegatori din lume, un grup de oameni timizi, care mancau radacini si broaste testoase si depozitau craniile porcilor salbatici.

MAGGIE KITSHOFF, PRIME KAPITAL: Bucurestii Noi devine una dintre cele mai atractive zone din Capitala Romaniei

Prime Kapital urmeaza sa construiasca in apropierea statiei de metrou Jiului un nou ansamblu rezidential, cu 458 de locuinte Prime Kapital a anuntat, ieri, ca investeste intr-un nou proiect imobiliar, Marmura Residence, compus din cinci cladiri care vor gazdui, in total, 458 de apartamente.

FOTO Cum arata unul dintre cele mai frumoase targuri de Craciun din tara

Sute de oameni au participat la deschiderea oficiala a editiei 2018 a Targului de Craciun din Cluj-Napoca, vineri, 23 noiembrie. S-au aprins luminitele de sarbatori si au avut loc primele concerte din program.

FOTO Una dintre cele mai sexy jucatoare de tenis, imagini de senzatie pe o plaja din Maldive

Sezonul de varf din tenis este incheiat, astfel ca toate vedetele din circuit isi incarca bateriile in vederea anului 2019.

Mike Pompeo: Apropierea dintre cele doua Corei nu trebuie sa mearga mai repede ca denuclarizarea

Apropierea dintre cele doua Corei nu trebuie sa mearga mai repede ca denuclearizarea Nordului, a avertizat marti seful diplomatiei americane, Mike Pompeo, citat de AFP, potrivit Agerpres.

inca o sentinta in cazul uneia dintre cele mai corupte judecatoare din Romania. Toate grozaviile magistratului care a pronuntat zeci de hotarari halucinante

Curtea de Apel Timisoara a emis o noua sentinta impotriva fostei judecatoare Florita Bolos, aflata in inchisoare, unde ispaseste o pedeapsa de sapte ani de inchisoare primita in doua dosare de coruptie.

Alchimistul. Amintiri cu si despre Dinu Lipatti de Fabian Anton, una dintre cele mai vandute carti la Gaudeamus

In topul vanzarilor Editurii Vremea de la Targul de Carte Gaudeamus, care s-a incheiat recent la Romexpo, se afla Povestea lucrurilor de Kestutis Kasparavicius, Alchimistul. Amintiri cu si despre Dinu Lipatti de Fabian Anton, Homo Sovieticus de Alexandr Zinovev,Pagini de jurnal W. Culbertson si A. Owsley, Amintirea unei mari iubiri de Dan Stanca.

HOROSCOP. 6 rele si 6 foarte bune. Acestea sunt cele mai razbunatoare si cele mai cuminti femei ale zodiacului

HOROSCOP Sase zodii feminine sunt bune, sase zodii sunt rele. Iata la ce sa fii foarte atenta. BERBEC- Daca simte ca iti faci alti prieteni sau ca ai putea sa o.

Peste 6.000 de burse scolare aprobate de Consiliul Local Galati. Cele mai multe sunt pentru performanta si merit

Proiectul de hotarare a fost promovat de primarul Ionut Pucheanu, fiind aprobat de Cosiliul Local cu o larga majoritate. Un alt proiect vizeaza premiile pentru olimpici. Cele mai mari sume sunt alocate elevilor galateni care obtin medalii la olimpiadele internationale. Cele mai mici sume sunt pentru bursele sociale si de studiu: 46 de lei pe luna.

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )